SAP radionica – izazovi za Startup-e

0

Kompanija SAP će 3.novembra održati radionicu za Start up-e “HCP Innovation Day” u Beogradu. Cilj radionice je da se okupe najinovativnije Start up kompanije u Centralnoj i Istočnoj Evropi. SAP će im omogućiti sve neophodne alate da mogu svoju ideju da razviju i pokrenu svoje poslovanje na međunarodnom tržištu.

Start up kompanije koje se prijave za HCP radionicu, imaće priliku da razviju svoju aplikaciju uz pomoć SAP HANA Cloud platforme, a takođe je neophodno da pripreme video ne duži od 3 minuta i da ga pošalju, što će sve uticati na odluku da li će se kvalifikovati da pred SAP CEE menadžmentom tokom finalnog izazova predstave svoj proizvod. Tri najinovativnije aplikacije će biti setfikovane i predstavljene SAP korisnicma širom sveta.

Start up akcelerator Eleven (http://11.me) podržava SAP izazov za Start up-e i zainteresovan je da uloži do 100.000 evra u novoosnovanu inovativnu Start up kompaniju.

Benefiti koje će Start up kompanije dobiti tokom ovih radionica, koje se osim u Beogradu, održavaju i u Brnu, Bukureštu, Varšavi, Sofiji i Budimpešti, su:

  • Pristup inovativnoj SAP tehnologiji – SAP HANA Cloud platformi
  • Podrška od SAP eksperata u besplatnom korišćenju SAP HANA Cloud platforme
  • Mogućnost da za vase rešenje čuje preko 250.000 SAP korisnika širom sveta i da ga neko od nih otkupi

HCP izazov je odlična prilika za sve start up-e da predstzave svoju ideju i naprave korak ka svetu biznisa. Više informacija o SAP radionici možete pronaći na sledećoj internet adresi, kao i o načinu prijavljivanja: http://www.hcpstartupchallenge.com/.

Share.

Comments are closed.