Samsung virtuelni događaj “Life Unstoppable: the house of surprises” – sveobuhvatno iskustvo kroz koji se upoznaje moć ekosistema povezanih uređaja

0

Kompanija Samsung je predstavila projekat „Life Unstoppable 2021.“  i u okviru njega nesvakidašnji virtuelni obilazak kuće iznenađenja („house of surprises“) kroz živopisan i stilizovan kratki film.

U proteklih 18 meseci naši domovi su postali centar naših života – pretvorili su se u učionice, kancelarije, teretane, mesto za zabavu. Kako smo provodili dosta vremena „između četiri zida“, uvideli smo da je tom prostoru neophodna promena. Ovogodišnji virtuelni obilazak kuće iznenađenjaima za cilj da inspiriše sve one koji žele da unesu inovacije u svoj dom, zahvaljujući proizvodima koji ponovo pokreću život pun iznenađenja i uživanja.  

„Life Unstoppable: house of surprises“, prati porodicu, koju čine različiti karakteri, kroz njihov živopisan dom i prikazuje kako im Samsung ekosistem uređaja omogućava da otkriju svoju unutrašnju kreativnost i strast i uvere se da je život nezaustavljiv.

„Life Unstoppable: house of surprises“, je jedinstven kratki igrani brend film, kroz koji se prikazuje spoj tehnologije i svakodnevnog života, a koji donosi jedinstveno nadahnuće.  Virtuelnom turom kroz kuću iznenađenja se obilazi šest različitih prostorija u kojima se kroz aktivnosti članova virtuelne porodice prikazuje potencijal i moć povezivanja Samsung proizvoda koji na taj način stvaraju osećaj radosti i inspiracije u domu – od mobilnih ekrana koji se rotiraju i preklapaju, preko savršenih televizora koji vam oduzimaju dah, do inovacija kućnih aparata koje čine da zavolite čak i najneomiljenije kućne poslove.

„Inovacije koje donosi kompanija Samsung uvek prevazilaze očekivanja naših korisnika. Od preklopnih telefona, preko TV uređaja koji dom pretvaraju u umetniču galeriju, mašina za pranje veša koje kroz ekonomičnost u korišćenju vremena, detardženta i vode čine da čist veš brže nego ikad bude u našim rukama. Virtuelna tura kroz kuću iznenađenja jedinstvena prilika u kojoj prikazujemo snagu povezivanja naših uređaja koji kao takvi korisnicima u život unose inovacije koje demonstriraju da je život nezaustavljiv”,  izjavio je Bendžamin Braun, direktor marketinga za Evropu kompanije Samsung. 

Samsung proizvodi i usluge su u fokusu živopisne kuće iznenađenja, zahvaljujući predstavnicima brenda i članovima virtuelne porodice „Nezaustavljivih“ – tati koji obožava teretanu, mami rok zvezdi, dečaku „mađioničaru“ Arčiju, devojčici „kuvarici“ Evi i baki, koja je bivša rvačica slobodnim stilom.

Kroz obilazak kuće i prikaz svakodnevnice ove porodice, gledaocima se predstavlja snaga povezivanja Samsung linije proizvoda za 2021. godinu koja inspiriše radost.

Trka za prostorom

Neverovatna modularnost Bespoke frižidera dolazi do izražaja kada talentovana kuvarica Evi ostane bez prostora za večernju gozbu, a njen brat mađioničar neočekivano doda još jedan modul ovom uređaju.

Neobičan incident sa ledenom tortom

Porodica „Nezaustavljivih“ stavlja Samsung Bespoke Jet usisivač na test kada Evina ledena torta napravi haos u kuhinji. Može li Samsung Bespoke Jet™ da se izbori sa tim?

U centru zbivanja

Okupljeni članovi porodice provode nezaboravno filmsko veče uz puno zabave i smeha, zahvaljujući Samsung projektoru The Premiere i Q800 Soundbar zvučniku.

Tata pukovnik

Samsung Odyssey Neo G9 Gaming Monitor daje tati prednost u odnosu na konkurenciju dok vodi svoj tim ka pobedi na dinamičnom zakrivljenom ekranu koji mu omogućava da u potpunosti sprovede svoje borbene planove.

U čarima muzike

U kući iznenađenja, mama uživa u muzici i plesu zahvaljujući Neo QLED TV-u, koji pruža nesvakidašnje vizuelno iskustvo, i Q950 Soundbar zvučnikukojise savršeno uklapa i sa ostalimSamsung QLED TV aparatima (modelom The Frame – sa jedinstvenim personalizovanim ramovima, kao i modelom The Serif).Uželji da ovaj čarobni momenat podeli sa prijateljima, ona ih na svom telefonu Galaxy Z Flip3 poziva da joj se pridruže preko funkcije Google Duo.  

Rokenrol super star

Bespoke AirDresser omogućava mami da parom očisti svoju omiljenu rokersku jaknu, tako da je spremna za posebnog gosta iznenađenja koji kasnije te večeri dolazi u posetu porodici.

Bespoke AirDresser je upravo predstavljen širom sveta i nudi prilagodljiv dizajn sa unapređenim funkcijama kao što su sušenje i kontrola na bazi veštačke inteligencije koje personalizuju vaše iskustvo. Bespoke AirDresser je prikazan u kući iznenađenja zajedno sa drugim unapređenim inovacijama među kojima su:

  • Bespoke Jet™, premijum bežični usisivač koji je u ponudi u različitim bojama sa sveobuhvatnim automatskim sistemom za pražnjenje prašine i punjenje baterije.
  • Bespoke Jet Bot AI+, napredni usisivač koji prepoznaje predmete i prilagođava se raznim površinama za optimizovano usisivanje. Korisnici mogu da gledaju svoj dom preko video strima uživo dok higijenski Clean Station uređaj bez dodira automatski prazni kesu za prašinu i čisti prljavštinu i mikro prašinu zahvaljujući svom višeslojnom sistemu filtera.

Drugo izdanje „Life Unstoppable“ spaja narativ i zabavu i donosi interaktivno digitalno iskustvo, koje kombinuje filmske i digitalne tehnike i smešta gledaoce u središte priče. Dodatni interaktivni nivoi omogućavaju gostima da se uključe u film u realnom vremenu i tako stvaraju jedinstveno i revolucionarno iskustvo koje koristi tehnoloije na kretaivan način.

Otkrijte skrivene talente ove zanimljive porodice i upoznajte najnoviji Samsung ekosistem proizvoda kroz nesvakidašnju virtuelnu turu „Life Unstoppable: house of surprises“, od 18. oktobra u 11:00h na sajtu

https://www.samsung-life-unstoppable21.com/K01BMOcTS1M/LfGVimwMg6D6TsLULNc.html

Share.

Leave A Reply