Samsung otvara portal ka novim mobilnim AI mogućnostima u Las Vegasu na kružnom ekranu dvorane Sfera pred događaj Unpacked 2024

0

U iščekivanju događaja Galaxy Unpacked koji se održava 17. januara, a posle Sajma potrošačke tehnologije, Samsung najavljuje nove mobilne mogućnosti na bazi AI.

Slaveći novu eru Galaxy inovacija, Samsung se udružio sa 2. sezonom serije „Šta ako…?“ kompanije Marvel Studio, koja se sada prikazuje samo na kanalu Disney+, i 8. januara iskoristio  džinovski spoljašnji LED ekran dvorane Sfera.

Na nebu iznad Las Vegasa je prikazan lik Doktora Strejndža kao nagoveštaj novih mobilnih AI mogućnosti koje će uskoro biti dostupne korisnicima Galaxy uređaja širom sveta. Baš kao što čuveni Marvelov lik Doktor Strejndž otkriva nove portale beskrajnih mogućnosti, Galaxy AI će omogućiti otkrića na potpuno nov način.

„Na događaju Galaxy Unpacked stupamo u novu eru inovacija i predstavljamo AI iskustva na mobilnom telefonu kao nikada pre“, izjavila je Stefani Čoi, izvršna potpredsednica i direktorka marketinga u sektoru mobilnih uređaja kompanije Samsung Electronics. „Galaxy AI će osnažiti korisnike u svakom aspektu života. Ova kampanja najavljuje jedan od načina na koji razvijamo i inoviramo mobilnu tehnologiju kroz posebnu saradnju sa dugogodišnjim partnerom iz tehnološkog sektora koja će uskoro biti objavljena.“

U nastavku pogledajte video za globalnu kampanju i pratite Samsung Galaxy kanale društvenih mreža za još revolucionarnih otkrića sa Doktorom Strejndžom.

Nova era stiže uz Galaxy AI. Pratite Galaxy Unpacked 17. januara.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=5DaJN5nY6ds

Share.

Leave A Reply