Samsung Galaxy Z serija – nova era pametnih telefona

0

Nova Galaxy Z serija okuplja dva istinski moćna preklopna uređaja – Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4. Kompanija Samsung spojila je impresivnu tehnologiju pametnih telefona i inovativni dizajn kako bi svojim korisnicima pružila istinski sveobuhvatno iskustvo korišćenja.

Galaxy Z Fold4 je snažan i otporan sklopivi telefon zbog svog okvira i poklopca šarki od armiranog aluminijuma, kao i ekskluzivnog Corning® Gorilla® Glass Victus®+ na ekranu poklopca i zadnjem staklu. Zahvaljujući optimizovanoj strukturi slojeva, izdržljivost panela glavnog ekrana je unapređena čineći ga otpornijim na spoljašnje uticaje. Sadržaj je sveobuhvatniji i izražajniji na 7,6-inčnom glavnom ekranu sa većim osvetljenjem, prilagodljivom stopom osvežavanja od 120Hz i manje vidljivom kamerom ispod displeja 4 megapiksela, tzv. UDC, koja se odlikuje novim raspršenim rasporedom potpiksela. A ukoliko vas uhvati pljusak, ne morate da brinete jer je Fold4 opremljen IPX8 vodootpornošću.

Moćni processor za potpuno novi nivo gejminga

Igranje video-igrica se doživljava kao potpuno novo iskustvo zahvaljujući moćnom procesoru Snapdragon® 8+ Gen 1 i u pitanju je, naravno, osmojezgreni procesor. Postoji još nekoliko karakteristika ovog uređaja koje igranje igrica čine imerzivnijim, a to je hiperbrza 5G mreža tako da možete neometano uronite u svet vaše omiljene video-igre.

Tu su i nove Galaxy Buds2 Pro, vrhunskog dizajna, koje su idealne za sa sve vrste opuštanja. Sa novim Samsung Seamless Codec, tj. SSC HiFi zvuk se emituje bez kašnjenja, a novi koaksijalne dvosmerne slušalice čine da zvuk bude jasniji nego ikada. Novi kompaktni, ergonomični dizajn je 15 odsto manji, sa čvrstim prianjanjem koje je napravljeno da bi se izbeglo okretanje, što ga, na primer, čini savršenim za fizičku aktivnost. A uz pomoć ANC funkcije moći ćete neprimetno da se prebacite na poziv samo jednim dodirom prsta. Slušalice obezbeđuju do 5 sati igranja igara sa uključenim ANC, a do 8 sati sa isključenim ANC. Dok futrola obezbeđuje do 18 sati trajanja baterije, a do 29 sati sa isključenim ANC, kada su futrola i slušalice 100% napunjeni.

Nightography i specifikacija kamera

Specifikacije kamera su sledeće: Prednja kamera 10MP – selfi kamera, zadnja dvostruka kamera 12MP – ultraširoka kamera, 12MP širokougaona kamera i Dual Pixel AF, OIS, F1.8. Detalji snimljeni noću će biti jasni zahvaljujući unapređenom OIS-u i VDIS-u koji ujednačuju tok video-zapisa, Nightography ograničava šum – sve sa ciljem da kadrovi snimljeni noću budu maksimalno vidljivi. Nightography, tj. noćni režim vam omogućava da snimate živopisne, visoko optimizovane fotografije, čak i u mraku.

Izdržljiva baterija i superbrzo punjenje

Standardni kapacitet baterije iznosi 4,400mAh, dok procenjeni, minimalni, kapacitet iznosi 4275mAh. Za superbrzo punjenje je neophodan adapter sa jačinom od 25 vati ili više,  koji može da napuni 50% baterije  za šta je potrebno u proseku 30 minuta. Ovaj tip adaptera se prodaje zasebno.

Promo period

Uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G izvršenu u promotivnom periodu od 12.09.2022. zaključno sa 16.10.2022. godine ostvarite pravo na poklon Samsung Galaxy Watch5 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji. Uz kupovinu telefona iz Galaxy S22 serije, tokom promotivnog perioda, ostvarujete pravo na poklon Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji. Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je registrovati se putem Samsung Members aplikacije na kupljenom pametnom telefonu u sklopu promocije najkasnije do 30. oktobra 2022. 

Više informacija o promociji pronađite na linku https://www.samsung.com/rs/offer/complement-your-world-2022/

Share.

Leave A Reply