Sagrada Familia Mikro Data Centar kompanije Schneider Electric osvojio nagradu DatacenterDynamics Leaders

0

Schneider Electric, globalni specijalista u upravljanju energijom i automatizacijom, dobitnik je prestižne DatacenterDynamics Leaders EMEA nagrade u kategoriji modularnog razvoja za najbolje prilagođen prefabrikovani data centar. Data centar je instaliran u katedrali Sagrada Familia, koja je pod zaštitom UNESCO-a, a ujedno je i najposećenija turistička atrakcija u Barseloni.

Nagrada je uručena na svečanoj ceremoniji održanoj u Lancaster Hotelu u Londonu. “Mikro data centar koji nam je Schneider Electric obezbedio u potpunosti ispunjava naše zahteve u pogledu dimenzija i prilagodljivosti. Bezbednost naših IT poslova je od vitalnog značaja, a ono što nam je zaista važno je da ne ometa turiste, građevinske radove ili način na koji mi funkcionišemo kao aktivna crkva. Oduševljeni smo nagradom!” izjavio je Fernando Vila, direktor Sagrada Familia, prilikom preuzimanja nagrade.

Schneider Electric integrisani prefabrikovani data centar omogućava upravljanje bezbednošću sajta katedrale i efikasno kontrolisanje miliona posetilaca.

Od svog lansiranja DatacenterDynamics Leaders nagrade postale su ”Oskari” za našu industriju. Veoma smo zadovoljni ovom nagradom jer je ona veliko priznanje za tim ljudi koji je radio na ovom projektu, kako ispred Sagrada Familije tako i u Schneider Electric-u. Nagrada dolazi u odličnom trenutku, budući da uviđamo povećano interesovanje za naše Micro data centre, usluge koje će zadovoljiti IoT i Edge računarske aplikacije.” istakao je Hal Grant, potpredsednik IT biznisa u kompaniji Schneider Electric .

Da bi se zadovoljile jedinstvene potrebe klijenata, kompanija Schneider Electric projektovala je i proizvela jedinstveni prefabrikovani data centar koji se lako može premeštati kada je to potrebno. Objekat zahteva minimalnu instalaciju na sajtu, sprečavajući bilo kakvo remećenje turista i izgradnje. Modul je dostavljen na sajt sa rekovima, UPS-ovima, distribucijom električne energije, preciznim hlađenjem i menadžmentom pre-instaliranim i spremnim za primenu. Kućište modula je dizajnirano za trajnost i sigurnost, sa električnim i mehaničkim vezama koje se mogu lako prekinuti za usluge mobilnosti i unutrašnjih infrastrukturnih komponenti.

Share.

Comments are closed.