Sada je pravi trenutak za kupovinu Samsung kućnih aparata!

0

U ubrzanom životu svakodnevice zavisimo od kvalitetnih kućnih aparata koji nam svojom brzinom i efikasnošću rada mogu uštedeti dragoceno vreme. Bez obzira na to što trenutno zbog okolnosti provodimo mnogo vremena u svom domu, posla za rad od kuće uvek ima napretek, pa je svaki minut, koji možemo uložiti u nešto važnije, dragocen. Srećom, Samsung se sa svojim kućnim inovacijama pobrinuo da taj posao bude što inteligentniji i efikasniji, a sada je prava prilika za nabavku novih kućnih asistenata jer je moguće osigurati čak 5 godina garancije na Samsung kućne uređaje!

Dodatna garancija omogućena ja za pregršt Samsung uređaja za domaćinstvo, uključujući frižidere, mašine za pranje veša i suđa, šporete, ploče za kuvanje, mikrotalasne pećnice, kao i određene modele usisivača i to do 31. decembra 2022. godine. Zatim, pogodnosti važe i za Samsung mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za veš, kupljenje isključivo u periodu od 1. februara 2022. do 31. marta 2022. godine.

Uvek sveže i slasno

Ceo asortiman Samsung frižidera krasi pregršt tehnologija koje čuvaju svežinu namirnica i to na optimalnoj temperaturi hlađenja i stepenu vlage, sa mnoštvom opcija za optimizaciju prostora unutar samih frižidera. Među njima se ističu frižideri sa SpaceMaxTM tehnologijom, koja frižidere čini mnogo tanjima, kao i inovativni Bespoke frižideri, koji svojim razigranim dizajnom postaju centralna tačka svakog enterijera moderne kuhinje.

Kuvanje sa osmehom

Za pripremu slasnog i ukusnog obroka za svoje članove porodice, za vrhunsko jelo potrebna je i vrhunska oprema u kuhinji. Uz Samsung rerne, ploče za kuvanje i aspiratore, moći ćete da pripremite najukusniji obrok na najjednostavniji mogući način. Pecite po dva obroka na različitim temperaturama u isto vreme zahvaljujući Dual Cook FlexTM tehnologiji Samsung rerne ili kuvajte na savršenim temperaturama uz pomoć tehnologije Virtual Flame TechnologyTM. Kada ste u gužvi i potrebno je da brzo podgrejete obrok, sigurno će vam se svideti jedna od elegantnih i moćnih Samsung ugradnih mikrotalasnih pećnica.

Čistoća je pola zdravlja

U trenutnim okolnostima, održavanje naša četiri zida i stvari unutar njega važnije je nego ikada. Zato posao čišćenja i pranja uvek treba da bude temeljan, ali inteligentan jer se lako može pretvoriti u celodnevni napor. Nakon obroka, sve što treba da uradite jeste da šerpe, tanjire i escajg ubacite u jednu od odličnih Samsung mašina za sudove kako bi oni blistali kao da su novi. Operite i svoju odeću na inteligentan način i sa minimalnom potrošnjom energije i vremena sa Samsung mašinama za pranje veša, sušenjem veša ili kombinovanim mašinama .

Za ostvarivanje prava na promociju potrebno je detalje o kupljenom uređaju registrovati online na adresi samsung5godinagarancije.rs u roku od najkasnije 30 dana posle kupovine. Više informacija o promociji na: https://www.samsung.com/rs/offer/5yw-wg-promo-2022/.

Share.

Leave A Reply