Rulet džekpot – Kad visoka tehnologija zaigra na sreću

0

U potpunosti razvijen od strane srpskih IT stručnjaka, rulet džekpot predstavlja jedinstveno iskustvo za igrače. Složeni matematički princip na osnovu kojeg softver funkcioniše, kreiran je da obezbedi nasumični odabir vremena dobitka, iznos i igrača koji će osvojiti džekpot.

Tim veoma mladih stručnjaka iz oblasti ITa, matematike i razvoja zaposlenih u kompaniji Mozzart, razvio je softversko rešenje koje obezbeđuje dodatne šanse za dobitak za sve igrače koji odluče da svoju sreću potraže na ruletu. Sam razvoj proizvoda krenuo je od zajedničke ideje članova ovog tima da pred igrače donesu nešto što do sada nisu mogli da vide i probaju na našim prostorima i što predstavlja jedinstvenu softversku inovaciju na polju igara na sreću.

“Rulet džekpot, kreiran je interno u dve daze. Na početku, od ideje je razvijena logika softverskog rešenja i njegova komunikacija sa ruletom, da bi se u drugoj fazi pronašlo rešenje koje omogućuje integraciju softvera  u kontrolni i izveštajni sistem.” – izjavio je Filip Jovanović, direktor sektora “Aparati” u kompaniji Mozzart.

Džekpot na ruletu, kreiran je da funkcioniše potpuno automatski i nezavisno, što svim igračima daje podjednake šanse za dodatni dobitak, a odluka o dobitniku džekpota je prepuštena pukoj sreći.

U trenutku osvajanja džekpota, rulet aktivira specijalnu džekpot animaciju na tabli ruleta, zvučnu signalizaciju i obaveštenje na džekpot TV-u u našim lokalima. Svi ruleti u sistemu su pokriveni – od onih sa jednim, do onih sa 8 igračkih mesta”- istakao je Jovanović i dodao da je kompanija izuzetno ponosna na svoj tim koji je uspeo da jednu ovakvu ideju pretvori u realnost i na taj način postavi nove tehnološke standarde u našoj zemlji.

Ova inovacija, igračima se na raspolaganju nalazi od početka maja, kada je rulet džekpot integrisan sa svim igračkim mestima u Mozzart kladionicama.

Share.

Comments are closed.