RSA SecurID Access rešenje BESPLATNO u trajanju od šest meseci!

0

U okviru projekta Digitalna solidarnost, kompanija INGRAM MICRO, kao vodeći distributer IT opreme i softvera, u saradnji sa svojim vendorima, stavila je na raspolaganje korisnicima besplatne obuke i brojna softverska rešenja i alate kako bi im olakšala rad od kuće i učinila ga bezbednim. Tako kompanija RSA, kao jedan od istaknutih vendora Ingram Microa, nudi vodeće RSA SecurID Access rešenje za mobilnu multifaktorsku autentifikaciju (MFA) besplatno u trajanju od šest meseci.

Od Cyber napada, preko prirodnih katastrofa, pa sve do izbijanja bolesti, dolazi do poremećaja poslovanja u svim sferama i oblicima. Tako se i u vreme krize izazvane virusom COVID-19 od svih nas zahteva da preduzmemo mere koje će zaštiti naš biznis, procese i zaposlene. Mnoge organizacije implementiraju rešenja kako bi svojim  zaposlenima omogućile siguran rad od kuće i pristup resursima, neke čak i po prvi put.

Iz tog razloga, RSA nudi vodeće RSA SecurID Access rešenje za mobilnu multifaktorsku autentifikaciju (MFA) besplatno u trajanju od šest meseci. Ova kampanija se uključila u projekat Digitalna solidarnost početkom pandemije, ali je zbog trenutne situacije sada kampanju produžila do kraja godine, odnosno do decembra 2020.

RSA SecurID Access omogućava kompanijama, njihovim zaposlenima i partnerima siguran rad od kuće i pristup infrastrukturi bez ugrožavanja sigurnosti.

RSA SecurID nudi razne moderne opcije za autentifikaciju, kao što su “push to approve” odobrenja, biometrijske i one-time passworde za siguran pristup cluod i on-premiss aplikacijama i sistemima.

Za nove korisnike SecurID Access RSA BESPLATNO daje licence u trajanju od 6 meseci. Promotivne licence će vam biti obezbeđene bez obaveze za kupovinu bilo kog budućeg proizvoda ili usluge od RSA.

Ponuda traje do 31.decembra 2020. godine. 

Jednostavan pristup uz RSA SecurID

RSA SecurID® pristup obezbeđuje siguran i praktičan pristup svakom korisniku, bilo gde, bilo čemu. Organizacije koriste RSA SecurID Access za povratak kontrole narušenog perimetra sa snažnim, sigurnim pristupom i jednostavnom prijavom na vodeće Web and SaaS aplikacije, izvorne mobilne aplikacije i tradicionalne resurse preduzeća (uključujući VPN-ove, zaštitne zidove, virtuelne računare i Windows i Linux servere).

Pogledajte kratak video TEST DRIVE RSA SecureID Access:

Više o ponudi kompanije INGRAM Micro i njenih vendora u okviru projekta Digitalna solidarnost možete saznati na https://rs.ingrammicro.eu/news/ds-test

Share.

Leave A Reply