Regionalno partnerstvo Fudbalskog saveza Argentine i kompanije Flydubai

0

Fudbalski savez Argentine (AFA) i avio-kompanija Flydubai, sa sedištem u Dubaiju,  najavili su regionalno partnerstvo koje će omogućiti saradnju u oblasti marketinga i mogućnosti brendiranja širom kanala ovih partnera u naredna četiri meseca.

Nacionalni tim Argentine, poznatiji i kao La Albiceleste (belo-plavi), učestvovao je u pet finala Svetskog prvenstva, a trenutno su šampioni Copa América, što je titula koju je ovaj tim osvojio 15 puta u istoriji. Ovim partnerstvom kompanija Flydubai postaje regionalni partner reprezentacije Argentine i njihova odabrana avio-kompanija za region Bliskog istoka.

Tokom narednih nekoliko nedelja AFA i Flydubai će započeti niz aktivnosti u vezi sa partnerstvom, kojima će biti predstavljene najvrednije atrakcije oba brenda. To uključuje zvezde muške fudbalske reprezentacije Argentine i specijalne aktivacije sa reprezentacijom tokom njihovog boravka u trening kampu u Abu Dabiju, glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru, Flydubai će organizovati do 30 Match Day Kratkih letova dnevno između Dubaija i Dohe. Ovi Match Day Kratki letovi nude se u partnerstvu sa kompanijom Qatar Airways i ljubiteljima fudbala će omogućiti ugodne opcije putovanja na fudbalske mečeve koji će biti održani od 21. novembra do 18. decembra 2022.

Iz svog doma u Dubaiju, kompanija Flydubai je stvorila mrežu od preko 100 destinacija u 50 država širom Afrike, centralne Azije, Kavkaza, centralne i jugoistočne Evrope, Zalivskog i regiona Bliskog istoka, kao i Indijskog potkontinenta. Kompanija koristi mladu flotu koja sadrži 68 Boeing 737 letelica.

Share.

Leave A Reply