Redknapp na COMBIS konferenciji: Promene nose nove prilike

0

Poznati fudbalski trener čestitao je COMBISu jubilarnu desetu godišnjicu konferencije a publici COMBIS konferencije savetovao da nikada ne prestane da uče i da se ponovo dokazuju.

“Uvek razmišljajte o budućnosti i kako ćete manevrisati izazovima koji dolaze. Živimo i radimo u svetu u kojem uvek treba razmišljati unapred i bez obzira na prošla postignuća, uvek se iznova treba dokazivati i menjati. To predstavlja opterećenje, ali i brojne mogućnosti. Upravo u tom pogledu tehnologija nam može najviše pružiti, stoga svakom treba da bude prioritet da konstantno uči i da uz tehnologiju osmišljava budućnost”, izjavio je Harry Redknapp, poznati fudbalski trener i gost predavač na početku plenarnog predavanja powered  by HT Harry Redknapp o tehnologiji i fudbalu u 2016.

Redknapp nalazi puno sličnosti između fudbala i poslovanja. Oba područja su obeležena vođenjem ljudi, pobedama, porazima, dizanjem na noge gubitničkog tima i motivacijom, navodi Redknapp koji je naglasio kako je počašćen što je glavni gost predavač upravo jubilarnog izdanja COMBIS konferencije.

“Izuzetno sam ponosan što sam deo jubilarne COMBIS konferencije i što sam ovde s vama u Umagu. Već neko vreme želim ponovno da posetim Hrvatsku, a poziv COMBISa odigrao je presudnu ulogu. Divim se tehnologiji i njenim mogućnostima, kao i inovatorima ovog područja koji rade na unapređenju naše svakodnevnice. Isto tako, jako mi je drago što govorim na konferenciji koja slavi svoj deseti rođendan. To je zaista veliko postignuće. Čestitam COMBISu deset godina konferencije”, rekao je Redknapp.

Harry Redknapp jedan je od najpoznatijih fudbalskih trenera u svetu te bivši fudbaler. Oduševio je publiku COMBIS konferencije svojim izlaganjima, prepričavajući događaje iz svoje duge i bogate karijere, uključujući neke situacije s hrvatskim fudbalerima koje je trenirao.

Prvi konferencijski dan nastavlja se predavanjima koja su podeljena u tri dela. Prvi deo sadržaja odvijaće se pod nazivom Digitalized Business, a odnosi se na predavanja o rešenjima koja potiču digitalnu revoluciju u poslovanju. Drugi dio sadržaja je Cloud, IoT & BigData jer su Cloud rešenja sve više i više postala preferirani odabir načina poslovanja mnogih kompanija, dok Internet of Things i Big Data tehnologije otvaraju mnoge mogućnosti koje smo donedavno teško mogli i zamisliti. Treći deo, Technology-enabled Business usmjeren je na razvoj informatičke tehnologije i njenu primenu u poslovanju. Ovogodišnjim predavanjima obuhvaćeni su recentni, inovativni projekti, a intencija je COMBISa da predstavi tehnologiju kroz što širi kontekst, kako bi se na što jednostavniji način mogle uvideti sve mogućnosti i konkretne primene na našem tržištu.

Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici 10. COMBIS konferencije.

Uz Hrvatski Telekom, partnera konferencije, COMBIS konferenciju su podržali zlatni sponzori Arbor Networks, Automic Software, Cisco, Clico SEE, Commvault, Dell, FireEye, IBM, Lenovo, Unify, Veeam i Veracomp d.o.o., srebrni sponzori Lexmark, Microsoft Hrvatska i S4E CHS te medijski pokrovitelji ICTBusiness.info, Jutarnji list, Mreža, Netokracija, Novi list, Poslovni savjetnik, Privredni vjesnik, Tportal, Večernji list i Yammat FM!

Share.

Comments are closed.