Razvojni centar kompanije Microsoft u Srbiji na globalnoj BUILD konferenciji

0

Otvorene su prijave za jednu od najvećih IT konferencija na svetu Microsoft BUILD, koja se održava od 24. do 26. maja tekuće godine, a koja će moći da se potpuno besplatno pratiti nakon registracije.

Predstavnici Razvojnog centra kompanije Microsoft u Srbiji ove godine će imati priliku da učestvuju na sesiji pod nazivom “Microsoft Communities: Lessons from Central & Eastern Europe”, koja će se održati 25. maja u 12:30h, dok se svi zainteresovani mogu registrovati za praćenje ovog predavanje putem linka.

Predstavnici Srbije na BUILD-u su Milica Kostić, Community Relations menadžerka, i Srđan Božović, Senior Program menadžer Azure Data tima u Razvojnom centru kompanije Microsoft. Oni će zajedno sa Kristinom Gonzales Herera i Martinom Tatarom, MVP Community Program menadžerima, razgovarati o razvoju zajednice u Evropi i podeliti iskustva iz Razvojnog centra u Srbiji.

Microsoft BUILD je mesto gde programeri, arhitekte, ali i studenti uče, umrežavaju se i kodiraju zajedno, dele znanje i proširuju svoje veštine, dok istražuju nove načine za inovacije. Ova globalna konferencija istražuje najnovije proizvode i alate koji pomažu u modernizaciji organizacije i izgradnji za bolju budućnost.

Na konferenciji će govoriti ključni Microsoft rukovodioci koji će dati uvid u najnovije alate i platforme za pravljenje naredne generacije aplikacija. Stručnjaci širom sveta otkriće kako da se lako prilagodite pouzdanoj, integrisanoj platformi podataka, a i kako da naučite veštine i tehnologije potrebne za kreiranje rešenja koja možete da izgradite i proširite svoje znanje tako što ćete uroniti u najnovija dostignuća i platforme za programere.

Registrujte se i saznajte novosti o aktuelnim rešenjima direktno od Microsoft stručnjaka i povežite se sa svojim kolegama kroz interaktivne sesije uživo.

Share.

Leave A Reply