Raznovrstan sadržaj svakodnevno preplavljuje društvene mreže – da li se možemo istaći? Sa Huawei nova 9 pametnim telefonom je to moguće.

0

Da li se sećate vremena kada su se društvene mreže koristile najviše za objavljivanje fotografija sa odmora, putovanja ili pisanje kratkih životnih dešavanja? Pa, ta vremena su davno prošla, jer su video snimci, prenosi uživo i storiji zavladali carstvom društvenih mreža. Ovaj trend neće brzo proći jer danas 80% potrošača izjavljuje da bi radije gledali video uživo nego čitali blog. Kao rezultat toga, tone video materijala koje svakodnevno preplavljuju društvene mreže otežavaju stvaranje sadržaja koji će biti različit i drugačiji i unikatan. Srećom, sa razvojem moderne mobilne fotografije, pametni telefon može biti alat koji će vam omogućiti da pravite kreativne video zapise koji će privući pažnju korisnika. Naučite kako se možete izdvojiti iz mase uz pomoć video režima novog Huawei nova 9.

Video sadržaji dominiraju internetom

Prema statistikama, preko 300 sati videa se postavi na YouTube svakakog minuta, a 500 miliona ljudi koristi Instagram storije svakodnevno. Smatra se da je najveća prednost videa u odnosu na fotografiju ili tekst to što više angažuje gledaoca. Prenosi više sadržaja ali bez potrebe za koncetracijom korisnika kao što to zahteva pisani tekst. Videozapisi vam omogućavaju da uzmete najbolje od fotografije i pisanih priča i tako ih stavite ih u zabavan i privlačan format za gledaoce.

Videozapisi u današnje vreme definitivno vladaju internetom, ali pitanje je kako se neko može izdvojiti i uspeti da bude autentičan među toliko kreatora i sadržaja koji se objavljuju svaki dan? Proverite koje se sve neverovatne funkcije za vlog, selfie i fotografisanje mogu pronaći u dinamičnom i elegantnom telefonu Huawei nova 9.

Vloger, influenser ili svakodnevni fotograf – karakteristike nova 9 telefona učiniće da vaš sadržaj bude primećen.

Huawei nova 9 telefon koji se ističe, ne samo zato što je njegov dizajn izvanredan i privlačan za oko, već i zato što pruža brojne funkcije koje vam omogućavaju da kreirate originalan sadržaj.

Odvojeni režim VLOG kamere sastoji se od nekoliko različitih funkcija. Snimanje zadnjom i prednjom kamerom (Front/Rear funkcija) pomaže u snimanju vlogova koji istovremeno mogu da snime događaje s obe strane kamere. Gledaocima možete pokazati ne samo ono što vidite, već i kako reagujete na to. Ova vrsta sadržaja danas postaje sve popularnija – ‘behind the scenes’, realne reakcije i osećanja u trenutnku – a ne vidljivo režirani i dobro osmišljeni kadrovi na koje smo navikli.

Druga opcija za snimanje uz pomoć prednje i zadnje strane kamere je Pic-In-Pic funkcija koja pruža širi pogled zadnje kamere i stavlja malu sliku sa prednje kamere u ugao (ili obrnuto). Možete odabrati željeni način rada i imati dve perspektive u jednom kadru. Takođe, postoji mogućnost snimanja istog kadra u dva različita nivoa detalja sa funkcijom Rear/Rear koja kombinuje istu sliku u jednom zumiranom i jednom standardnom snimku u isto vreme.

Kako biste dobili još veću kontrolu nad vašim sadržajem, sve funkcije VLOG načina rada opremljene su širokim rasponom zumiranja – od snimanja sa širokim uglom do mogućnosti od čak 6x zumiranog kadra. A kao poseban dodatak nova 9 poseduje i algoritam za poboljšanje lepote podesivim prema vašim željama.

Štaviše, Huawei nova 9 vam pruža mnoštvo funkcija kako bi vaše selfie videozapise učinili što kvalitetnijim. Prednja kamera ima sočivo od 32 MP sa namenskom vlog funkcijom, portret režim koji naglašava prirodnu lepotu. Slabo osvetljenje više nije problem ni za Huawei nova 9 telefone. Kamera samostalno koristi više svetla kako bi kreirala savršeno eksponirane fotografije i video zapise, bez obzira na to koje je doba dana.

Ako želite da dodate nešto zabavno svojim slikama, otkrijte stikere koje mogu najbolje prikazati vaše raspoloženje, vašu lokaciju, to kakvo je vreme oko vas kao i mnoge druge situacije.

Uhvatite najvažnije trenutke svog života

Huawei nova 9 je odlična ne samo za kreatore sadržaja i vlogere. Savršen je uređaj za snimanje svakodnevnih trenutaka koje delimo sa prijateljima i porodicom. Standardni objektivi se sastoje od Ultra Vision kamere od 50 megapiksela, ultra-široke kamere od 8 megapiksela. Sa ovim vodećim objektivima možete snimiti izvanredne široke snimke pejzaža ili većih grupa ljudi. Korišćenjem načina rada Back And Front i Pic-In-Pic možete zabeležiti uspomene sa muzičkih koncerata, zabava i porodičnih okupljanja.

Vaša kreativnost uz karakteristike nove 9 – predstavlja tim snova za kreiranje sadržaja

Istraživanja, ankete i statistike pokazuju da video zapisi vladaju današnjim internetom. Kanali društvenih medija svakodnevno uspeju da nadmaše sami sebe u uvođenju novih, kraćih i dinamičnijih formata, kao što možemo videti sa stvaranjem ‘Reels’ formata na Instagramu ili ‘Shorts’ na YouTube-u. Sve te funkcije su skrojene za pametne telefone kako za snimanje tako i za gledanje. Uz Huawei nova 9 možete kvalitet podići na viši nivo, jer vam omogućava da kreirate video zapise i fotografije koji se ističu visokim kvalitetom i zanimljiviji su od onoga na šta smo navikli. Huawei ova 9 sa svojim raznovrsnim video i fotografskim funkcijama je alat koji vam je potreban ako želite unaprediti svoj sadržaj i iznenaditi svoje pratioce ili prijatelje.

Share.

Leave A Reply