Prvi korak ka uspešnoj karijeri u IT industriji

0

Asseco Summer Internship Program 2015

Po šesti put zaredom kompanija Aseko SEE (Asseco SEE), regionalni lider i jedna od najvećih IT kompanija u Evropi, tradicionalno organizuje program praksi Asseco Summer 2015 Internhip Program za studente završnih godina fakulteta informatičkog i elektrotehničkog usmerenja iz Kragujevca i Beograda. Na ovaj način kompanija Aseko SEE, kao društveno odgovorna kompanija, daje šansu mladima da naprave svoj prvi veliki korak ka uspešnoj karijeri u IT industriji, steknu i usavrše svoja znanja i veštine u jednoj od najuspešnijih IT kompanija u Jugoistočnoj Evropi.

Praksa će biti organizovana u Beogradu i Kragujevcu, u julskom terminu, od 7. jula do 1. avgusta i u avgustovskom terminu, od 4. do 29. avgusta. Studenti koji žele da iskoriste ovu mogućnost, upoznaju se sa radom u jednoj renomiranoj IT kompaniji i steknu dragoceno iskustvo, treba da pošalju svoj CV do 20. juna na adresu praksa@asseco-see.rs, uz naznaku odgovarajućeg termina (juli / avgust) i mesta održavanja prakse (Kragujevac / Beograd). Broj mesta je ograničen.

“Veoma smo zadovoljni što i ove godine imamo mogućnost da organizujemo popularne programe letnjih praksi u našoj kompaniji i ovom prilikom pozivamo studente završnih godina da se što pre prijave i na najbolji mogući način iskoriste predstojeće leto kroz rad sa vrhunskim stručnjacima i najnovijim tehnologijama,“ izjavila je Slađana Milenković, HR menadžer Aseko SEE i dodala da „Svi prijavljeni studenti i diplomci imaće mogućnost da budu deo projekta Asseco Journey, koji je koncipiran tako da u jednom danu obilaskom različitih sektora u kompaniji približi rad u IT industriji, sa željom da im pomognemo u budućim odlukama koje će donositi u toku izgradnje uspešne IT karijere.“

Kompanija Aseko SEE već šest godina zaredom organizuje programe letnjih praksi, kroz koje je do sada prošlo preko 180 studenata završnih godina, koji su imali jedinstvenu priliku da nauče kako se radi u timu i rešavaju realni poslovni problemi, da primene i testiraju svoja znanja i sposobnosti i na taj način povećaju šansu za buduće zaposlenje. Prošle godine, čak 10 učesnika programa prakse zaposleno je u kompaniji Aseko SEE.

Share.

Comments are closed.