Prošlost, sadašnjost i budućnost serije Huawei nova

0

Kompanija Huawei je 2011. godine napravila korak napred i kročila na tržište pametnih telefona. Oslanjajući se na svoje iskustvo u telekomunikacijama Huawei je predstavio spektar inovativnih uređaja u ovoj kategoriji.

Ali to nije sve. Kako bi povećala svoju konkurentnost, kompanija je konstantno ulagala u istraživanje i razvoj, što je omogućilo neke od vodećih inovacija u ovoj industriji, kao i suštinsko razumevanje onoga što potrošači zaista žele. Sve to se ogleda u vrhunskim uređajima serija HUAWEI Mate i HUAWEI P – brendovima koji su primer inovativnog duha kompanije Huawei.

Međutim, ponuda Huawei pametnih telefona je raznovrsnija. Danas skrećemo pažnju na Huawei nova seriju. U šestoj godini postojanja serije, njen najnoviji član stiže nam u oktobru, sa višenamenskom kamerom, stilskim dizajnom i dužim trajanjem baterije. Ovaj uređaj će se pojaviti sa mnogim karakteristikama koje drugi proizvođači pametnih telefona čuvaju isključivo za vodeće modele svog brenda.

Nastavak uspešne Huawei nova serije

Predstavljena na IFA kongresu 2016. godine, serija Huawei nova najpre je obuhvatala telefone HUAWEI nova i HUAWEI nova plus. U pitanju su izuzetni pametni telefoni koji su miks očaravajućeg izgleda, fantastičnih kamera i konkurentne cene. Pozitivni utisci i uspešna prodaja prvih nova uređaja postavili su temelj za sve buduće generacije, od kojih je svaka donela priličan broj jedinstvenih karakteristika.

Na primer, Huawei nova 3e bio je prvi Android telefon sa zaobljenim ivicama, vrlo popularan dizajn ekrana u tom trenutku. HUAWEI nova 5T izašao je sa 48MP Quad Al kamerama koje su omogućile čak i običnim korisnicima da prave fotografije visoke rezolucije, širokog kadra, makro fotografije, te  fotografije sa bokeh efektom. Kasnije, HUAWEI nova 7 poboljšao je funkciju selfija dodavanjem karakteristike kružnog blica na prednju kameru. Takođe je imao i opciju Super Night Selfie, kako bi korisnici mogli da prave sjajne fotografije pri slaboj svetlosti.

Najnoviji član porodice pametnih telefona

Uskoro, novi Huawei telefon serije Huawei nova dolazi na evropsko tržište.  Neke od njegovih najatraktivnijih funkcija svakako će biti usmerene na sistem kamera, ali i na druge karakteristike. Šta nam sve to donosi Huawei nova? Odgovor na ovo pitanje nećemo morati dugo da čekamo, imajći na umu da nam se približava zvanično predstavljanje, odnosno da ćemo 21. oktobra upoznati najnovijeg člana Huawei nova porodice.

Share.

Leave A Reply