Pronađite omiljeni pametni telefon ovog proleća

0

Omiljeni telefoni stižu! Jedna od najprodavanijih serija telefona svih vremena predstavila je nove modele koji će probuditi vašu inspiraciju i maštu ovog proleća. U pitanju je nova Redmi serija 12, koja donosi fantastične specifikacije, do sada neviđene uređajima ovog cenovnog ranga po neverovatnim cenama, kako biste na najbolji mogući način ispratili najlepše trenutke pred vama!

Model koji može da isprati sve vaše omiljene trenutke

Među njima je i model Redmi Note 12 Pro 5G u varijanti 6+128GB koji donosi sjajne funkcije ekrana, ali i glavnu kameru od 50 MP. Ovaj  model može se pohvaliti sjajnim Flow AMOLED ekranom, koji podržava Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologiju za dobro vizuelno iskustvo za rad, gledanje video snimaka, igranje igara ili pregled društvenih mreža. Uz to, donosi i brzine punjenja koje su karakteristične za  flagship modele. Radi se o punjenju od čak od 67W, a poseduje i bateriju od 5.000mAh za produženu celodnevnu upotrebu čak i pri učestalom korišćenju.

Uređaj koji donosi sve što vam treba, kako bi vam svaki dan bio ispunjen

Uređaj koji nosi ime same serije – Redmi Note 12 takođe nudi izvanredne funkcije. Pored super glatkog AMOLED ekrana od 120Hz, on poseduje i procesor nove generacije – Snapdragon 685, zahvaljujući kom će sve operacije biti izvršene bez ikakvih prekida, a sve to pri poboljšanoj energetskoj efikasnosti pa će vam baterija trajati dosta duže uprkos konstantnom korišćenju. U situacijama kada se ipak baterija isprazni, Redmi Note 12 ima brzo punjenje od 33W, kao i dugotrajnu bateriju od 5.000 mAh, te će ona ubrzo biti ponovo napunjena. Kako bi korisničko iskustvo bilo upotpunjeno tu je i trostruka kamera sa veštačkom inteligencijom, odličnim noćnim režimom i mnogim drugim zabavnim funkcijama i filterima.

Redmi Note 12 od ove nedelje možete pronaći u prodaji po sledećim cenama 24,999 ili 27,999 dinara, u zavisnosti od toga da li je memorija 4+64 ili 4+128 GB u Xiaomi prodavnicama i kod ovlašćenih maloprodaja. Što se tiče Redmi Note 12 Pro 5G njegova cena biće 45,999 dinara. Takođe, tokom naredne nedelje u prodaji će se naći Redmi Note 12 Pro, a u prvoj sedmici maja biće dostupan i Redmi Note 12 Pro+ 5G. 

Pored tove ponude, u periodu od 18. do 30. aprila kod svih operatera (A1, mts, Yettel) na uređaje iz Redmi Note 12 serije možete ostvariti i popust u iznosu od čak 8.000. Iskoristite sjajne ponude za omiljene uređaje širom sveta, a više detalja o ponudi pogledajte na linku.

Share.

Leave A Reply