Promene u menadžmentu SBB-a i UG

0

Dragica Pilipović Chaffey potpredsednica korporativnih poslova United Grupe. Goran Vasić novi generalni direktor SBB-a

Dosadašnja direktorka SBB-a, Dragica Pilipović Chaffey, nakon više od 5 izuzetno uspešnih godina na čelu kompanije, prelazi na poziciju potpredsednice za korporativne poslove United Grupe. Goran Vasić, dosadašnji izvršni direktor korporativnog razvoja Telenora, najnovije je pojačanje menadžerskog tima United Grupe i od 23. juna preuzima pozicije generalnog i tehničkog direktora SBB-a.

“Izuzetno nam je drago što je Goran prihvatio poziv da se pridruži timu SBB-a koji sa vrhunskom ekipom profesionalaca uspešno posluje u veoma kompetititvnom sektoru telekomunikacija. Verujemo da će njegovo dugogodišnje iskustvo doprineti da još jači krenemo u osvajanje novih usluga na tržištu telekomunikacija i sve većeg broja zadovoljnih korisnika.“ – navode u United Grupi.

U proteklih godinu dana, United Grupa proširila je svoje poslovanje kupovinom crnogorskog kablovskog operatora BBM (sada Telemach) i slovenačkog mobilnog operatora TUŠMOBIL, a sa strategijom širenja nastaviće i ubuduće.

Goran Vasić ima više od 20 godina iskustva u telekomunikacijama. Radio je za Lucent na Tajlandu, Tajvanu i u Australiji, a zatim za Erikson u Izraelu, SAD-u i Meksiku. Od 2006. godine deo je menadžmenta Telenora, odakle sa pozicije izvršnog direktora korporativnog razvoja, prelazi na poziciju generalnog direktora i tehničkog direktora SBB-a.

Share.

Comments are closed.