Prezentacija UniDocs Business Box softvera – jedinstveno rešenje za povećanje poslovne efikasnosti

0

UniDocs Business Box, jedinstveno softversko rešenje za upravljanje poslovanjem, dokumentima i poslovnim procesima, predstavljeno je na okupljanju u kragujevačkom Biznis inovacionom centru. Predstavnici kompanije OSA Računarski inženjering iz Beograda i agencije za IT consulting HakIT iz Kragujevca govorili su o mogućnostima za smanjenje proizvodnih troškova i povećanje efektivnosti proizvodnje, dve glavne prednosti primene ovog softvera.

OSA_logoKragujevac, 10. novembar 2015. godine –Sistem UniDocs omogućava kompletno praćenje sledljivosti operacija u proizvodnji. Zadovoljava potrebe bilo kog tipa i veličine proizvodne kompanije i prati celokupan životni ciklus proizvoda – od ideje korisnika, preko komercijalne službe, pa sve do proizvodnog pogona.

UnidocsLogo„Ovaj sistem, koji je zasnovan na višegodišnjem iskustvu, obuhvata između ostalog, proizvodne i finansijske aktivnosti kao što su praćenje proizvodnog procesa po fazama, evidentiranje preostalog upotrebljivog materijala, upravljanje brojem i strukturom radnika u proizvodnji i brojem radnih sati. UniDocs Business Box poseduje sve funkcionalnosti ERP i DMS rešenja, i njegovim uvođenjem kompanija dobija dva sistema u jednom“, kaže Marija Vujić, Rukovodilac prodajnog programa za UniDocs.

Više informacija o ovom softverskom rešenju, možete pronaći na web strani www.unidocs.rs, a možete se prijaviti i za demo verziju ovde.

Share.

Comments are closed.