Preuzmite kontrolu nad svojim podacima

0

Kako preduzeća nastavljaju da doživljavaju brz rast, neophodno je da imaju jednostavnu, skalabilnu infrastrukturu koja obezbeđuje zaštitu podataka u svim okruženjima – sa sve većim naglaskom na cloudu. Veritas pruža organizacijama svestranost i kontrolu kako bi njihova IT infrastruktura bila efikasnija i bezbednija.

Veritas Technologies je globalni lider u oblasti softvera za upravljanje informacijama, sa više od tri decenije iskustva u pružanju usluga najvećim organizacijama širom sveta. Kompanija nudi integrisanu platformu za zaštitu podataka prilagođenu savremenom hibridnom dobu, automatizujući i usklađujući zaštitu i oporavak podataka svuda – od ivice, preko jezgra, do clouda.

Naša rešenja pomažu preduzećima da optimizuju svoje operativne troškove, omoguće regulatornu usklađenost i unaprede otpornost. Sveobuhvatna rešenja za upravljanje informacijama adresiraju najkompleksnija i najzahtevnija okruženja podataka, obuhvatajući hardver, softver i cloud servise. Preduzeća širom različitih industrija, uključujući otprilike 80% kompanija iz Fortune Global 500, svakodnevno se oslanjaju na naš softver. Naša pozicija kao vodećeg dobavljača ovim klijentima omogućava nam da ostvarimo značajan prihod koji se redovno obnavlja. Snažno prepoznavanje brenda, pouzdanost u radu i visoki troškovi prelaska na druga rešenja za upravljanje informacijama pružaju nam konkurentske prednosti u lojalnosti klijenata, pri čemu značajna većina naših klijenata obnavlja svoje proizvode svake godine…

Tekst u celosti možete pročitati u digitalnom izdanju časopisa.

Share.

Leave A Reply