Prepoznatljiv dizajn i moćna kamera novog TCL 30 SE telefona

0

Tokom ovogodišnjeg MWC sajma tehnologije u Barseloni, predstavljena je najnovija TCL 30 serija pametnih telefona. U želji da obezbedi najkvalitetnije korisničko iskustvo, dostupno kroz uređaje pristupačnih cena, TCL je razvio seriju telefona koju čini pet različitih modela. TCL 30 SE prvi je u nizu modela ove serije koji je dostupan u Srbiji.

TCL 30SE je uređaj koji omogućava pravljenje kvalitetnih fotografija i nudi dobre performanse po pristupačnoj ceni. Uz NXSTVISION tehnologiju i trostruku AI kameru od 50 MP, korisnici mogu zabeležiti nezaboravne trenutke i pretvoriti ih u vredne uspomene zahvaljujući memoriji do 128GB. Baterija kapaciteta od 5000 mAh omogućava celodnevno korišćenje telefona, dok minimalistički dizajn čini ovaj telefon prepoznatljivim i atraktivnim.

Trostruka 50 MP kamera za fotografije i video snimke koji se pamte Pravljenje fotografija je zabavnije nego ikad uz kameru od 50 megapiksela sa podrškom veštačke inteligencije. Korisnici mogu praviti umetničke portrete uz depth kameru, omogućavajući realističan prikaz boja u svakom kadru. Zumiranje i beleženje najsitnijih detalja moguće je uz makro kameru. Sa 22 režima detekcije scene, napredni algoritam automatski prepoznaje scenu koju snima i optimizuje njenu boju i osvetljenje kako bi inteligentno napravio najbolju fotografiju.

Kamera TCL 30 SE telefona takođe proizvodi kvalitetne fotografije pri slabom osvetljenju. Implementiranje ISOCOELL 2.0 tehnologije poboljšava osetljivost na svetlost i boju. Double Super PD pruža brži i precizniji autofokus, dok 4-u-1 Big Pixel hvata više svetla, zajedno čineći fotografije kvalitetnim čak i u uslovima slabijeg osvetljenja.

Zahvaljujući pametnoj HDR prednjoj kameri od 8 megapiksela, porterti su bogati detaljima, čak i u teškim uslovima pozadinskog osvetljenja pomoću algoritma za podešavanje ekspozicije. Movie režim automatski snima video sa bioskopskim odnosom 20:9 i 12 različitih filtera nalik onima koji se koriste za filmove.

Velika baterija i velika memorija

Pokrenut tehnologijom HiperEngine, TCL 30 SE koristi Helio G25 Octa-core čipset kako bi bile omogućene besprekorne performanse, poboljšana energetska efikasnost i pouzdanost u konekciji sa niskom latencijom. Kvalitetniji multitasking je omogućen sa 4GB RAM memorije, koji momentalno reaguje na svaki dodir ili prevlačenje po ekranu.

Performanse uređaja su unapređene i pomoću Smart Manager opcije koja kontroliše ograničenja automatskog pokretanja, optimizaciju memorije, blokadu obaveštenja i troši manje baterije putem režima za uštedu baterije.

TCL 30 SE dolazi sa baterijom velikog kapaciteta od 5000 mAh, podržava brzo punjenje od 15W[1] tako da je uređaj uvek spreman za korišćenje, a sa Smart Power Saving and Charging opcijom, telefon može da uštedi do 8%~10% energije uz AI tehnologiju koja „uči“ obrasce spavanja na osnovu svakodnevnih rutina punjenja u cilju produžavanja životnog veka baterije.

Bioskopsko iskustvo na dlanu uz NXTVISION tehnologiju displeja

Sa ciljem da korisnicima omogući najviši nivo kvaliteta, TCL 30 SE koristi nekoliko ergonomskih interfejsa ekrana koji optimizuju korišćenje, a zahvaljujući 6,52-inčnom HD+ ekranu sa malim zarezom, detalji su u potpunosti prikazani.

Slike takođe prikazuju bolji kontrast i oštrinu zahvaljujući Image PQ Toolkit alatu, koji otkriva više detalja i glatkije prelaze boja, a pokreće ga NXSTVISION tehnologija. Takođe, uz Gaming Visual tehnologiju, omogućena su vizuelna poboljšanja sa boljom zasićenošću boja i kontrastom, prilikom igranja video igara.

Istovremeno, oči korisnika su zaštićene kroz različite režime za negu očiju, a bezbednost telefona je omogućena zahvaljujući opciji Face key i senzoru otiska prsta.

Boje i dostupnost

TCL 30 SE dostupan je u MTS prodavnicama, u bojama Space Grey i Atlantic Blue.

Share.

Leave A Reply