Premijerno u Srbiji: Yotaphone 2 i Blackphone u Vip ponudi

0

Dva inovativna uređaja koja nude mnogo više od standardnih smart telefona premijum klase, Yotaphone 2 i Blackphone, stigla su u Srbiju u ekskluzivnu Vip ponudu. Yotaphone 2 je jedini smart telefon na svetu sa dva ekrana, a Blackphone je namenjen korisnicima kojima je bezbednost podataka na prvom mestu.

Beograd, 6. februar 2015. godine – Yotaphone 2 je elegantan, brz i pouzdan uređaj koji nudi potpunu funkcionalnost Android telefona na oba svoja ekrana. Primarni je prednji AMOLED ekran dijagonale 5 inča u rezoluciji  1920 x 1080. Drugi je EPD (Electronic paper display) od 4,7 inča u rezoluciji 960 x 540,   smešten na poleđini telefona i uvek je u funkciji. Korisnik na njemu može da  pregleda sve notifikacije, odgovara na poruke i mejlove, prima pozive ili čita e-knjige, sve bez otključavanja telefona i korišćenja kolor ekrana. Takođe, EPD displej dozvoljava potpunu personalizaciju u izboru pozadine i prikazanih aplikacija. Trajanje baterije u YotaEnergy režimu se meri danima, a ne satima, i pruža minimum 48h korišćenja. Yotaphone 2 poseduje četvorojezgarni procesor od 2.2 GHz, 8MP kameru sa LED blicem i autofokusom, i prednju od 2.1MP.

Yotaphone 2 je dostupan na 12 mesečnih rata od 2.975 dinara bez kamate, u tarifi Smart 3000.

Blackphone je smart telefon koji se našao na listi Top 25 izuma u 2014. godini magazina Time. Na prvi pogled izgleda kao standardni smart telefon sa HD IPS ekranom od 4,7 inča, procesorom sa četiri jezgra jačine 2 GHz i kamerom od 8 MP ali je kreiran da bezbedno čuva  lične i poslovne podatke korisnika. Pokreće ga PrivatOS, modifikovana verzija Android operativnog sistema upotpunjena paketom bezbedonosnih aplikacija. Glavna prednost ovog operativnog sistema je Silent Suite aplikacija koja korisnicima omogućava da obavljaju glasovne i video pozive, razmenjuju poruke i prebacuju i skladište podatke i kontakte bez bojazni da će im privatnost biti ugrožena. Sve ovo je omogućeno bez gubitka produktivnosti u radu uređaja.

Blackphone je dostupan na 12 mesečnih rata od 2.550 dinara bez kamate, u tarifi Smart 3000.

Share.

Leave A Reply