Predstavljen prvi realme Coca-Cola® telefon

0

Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition, kolaboracija brendova na potpuno novom nivou

Realme, brend pametnih telefona sa najbržim rastom na svetu, upravo je predstavio realme 10 Pro 5G Coca-Cola® Edition. realme je oduvek bio poznat kao brend pametnih telefona koji sa inovativnim dizajnom postavlja trendove, te često sarađuje sa omiljenim brendovima mladih. Nakon uspešnih kolaboracija sa poznatim filmovima, animama i igricama, realme je sada uspostavio saradnju sa brendom Coca-Cola, jednim od najpoznatijih i najdugovečnijih brendova na svetu.

Dizajn telefona inspirisan je klasičnim Coca-Cola brend elementima, sa asimetričnim dizajnom pozadine gde se u razmeri 70:30 naglašava Coca-Cola logo. Uz hrabri obrt klasičnog logotipa, Coke® crvena boja daje pozitivan, mladalački i energičan utisak. Mat imitacija metala pruža elegantan doživljaj brušenog aluminijuma, dok telefon istovremeno ostaje otporan na ogrebotine i otiske prstiju. Još jedna značajna karakteristika je prilagođeni sistem korisničkog interfejsa, od dizajna zaključanog ekrana do efekta dinamičkog punjenja, koji je dizajniran na osnovu Coke® crvene boje i mehurića, donoseći korisnicima dodatnu zabavu svakom trenutku. Osim toga, prilagođene su i melodije zvona, ali i Ikone aplikacija koje su specijalno dizajnirane za ovaj telefon.

Da bi korisnici zaista imali autentično iskustvo, telefon nudi pregršt različitih detalja, kao što je Cola filter iz 80-ih sa specijalnim zvukom, te kada fotografišete zvuči kao da otvarate pravu Coca-Colu. Pored toga Coca-Cola Edition pušten je u prodaju u luksuznom setu, koji uključuje i zanimljive dodatne proizvode: specijalno dizajniranu iglu za SIM karticu, realmeow Coca-Cola figuricu, nalepnice, kao i prilagođenu i jedinstvenu numeričku karticu.

Što se tiče performansi, realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition poseduje, vodeći u segmentu Snapdragon 695 5G procesor, bateriju od 5000 mAh-a i ProLight kameru od 108 MP. Pored toga, kamera dolazi sa ažuriranim režimom street fotografije 3.0, a korisnici mogu iskusiti i različite filtere gradova na osnovu njihove geografske lokacije. Tu su i druge nove funkcije, kao što su Super Group Portrait i One Take. Ovaj telefon dolazi sa 8GB+8GB dinamičke RAM memorije i do 1TB eksterne memorije. 10 Pro 5G Coca-Cola Edition biće dostupan samo na određenim tržištima, a korisnicima će sigurno pružiti trendi i zanimljivo korisničko iskustvo, kao i unapređenu tehnologiju.

Share.

Leave A Reply