Predstavljamo Nokia C12 telefon – prepoznatljiv kvalitet izrade C-serije i obećanje bezbednosti sa unapređenim performansama i pristupačnom cenom za sve fanove Nokia telefona

0

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona najavila dostupnost Nokia C12 pametnog telefona u Srbiji. Ovaj model dolazi sa svim garancijama koje pružaju uređaji iz C-serije, i donosi još efikasnije iskustvo korišćenja pametnog telefona, što obećanja izdržljivosti i bezbednosti čini pristupačnijim nego ikada pre.

Nokia C12 donosi unapređeno iskustvo fotografisanja, najnovije pametne opcije uz koje baterija traje još duže, najnovije bezbednosne funkcije i opcije za privatnost, kao i bolje performanse uz proširenu memoriju. Osim toga, njegova izdržljiva izrada je prošla kroz neke od najzahtevnijih testova izdržljivosti, tako da možete biti sigurni da će Nokia C12 izdržati test vremena.

Apraham Aslanyan, menadžer za razvoj poslovanja za područje Balkana i Grčke u kompaniji HMD Global rekao je: Ono što ljudi vole kod Nokia telefona je njihova neverovatna izdržljivost. Novi Nokia C12 telefon je upravo takav, uz dodatne pametne funkcije kamere i unapređene performanse.”

Fenomenalni snimci, bilo danju ili noću

Uživajte u unapređenom iskustvu fotografisanja i zabeležite trenutke vredne pamćenja uz pomoć režima Noć i Portret, koji su dostupni na prednjoj i zadnjoj kameri, a onda ih ponovo oživite na fenomenalnom HD+ ekranu dijagonale 6,3 inča.

Više prostora za skladištenje i efikasna upotreba podataka

Nokia uređaji iz C-serije sa AndroidTM 12 (Go izdanje) operativnim sistemom u proseku obezbeđuju 20% više slobodnog prostora za skladištenje podataka, tako da možete da sačuvate do hiljadu pesama ili slika više, ili čak nekoliko sati video-zapisa u HD rezoluciji.

Sa proširenom memorijom koja obezbeđuje 2GB dodatne virtuelne RAM memorije, možete da prelazite na svoje omiljene aplikacije još brže, a da pritom budete sigurni da ostale neće biti usporene.

Zatvaranjem nepotrebnih aplikacija koje rade u pozadini, Nokia C12 osigurava da se podaci ne troše uzaludno. Uz oslobođene resurse i sačuvane podatke, vaš paket mobilnih podataka će trajati još duže.

Brži i još efikasniji

Uživajte u 30% bržem otvaranju aplikacija zahvaljujući AndroidTM 12 (Go izdanje) operativnom sistemu. Više memorije u kombinaciji sa naprednijim osmojezgarnim procesorom obezbeđuje unapređene performanse koje idu u korak sa svim vašim potrebama, dok funkcija optimizacije performansi sprovodi redovno „prolećno čišćenje” za lagodno svakodnevno iskustvo.

Uvek bezbedan i siguran

U svetu rastućih sajber pretnji, vrhunska bezbednost po kojoj su Nokia telefoni poznati uvek radi u pozadini kako bi vas zaštitila. C-serija garantuje najmanje dve godine regularnih bezbednosnih ažuriranja kako biste ostali zaštićeni od pretnji.

Cena i dostupnost

Nokia C12 telefon je dostupan u Srbiji u boji Dark Cyan, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 12.999 RSD i dolazi sa memorijskom konfiguracijom 2/64 GB (podržava do 256 GB dodatne memorije).

Share.

Leave A Reply