Poziv programerima aplikacija da učestvuju u kreiranju Androida 13 na njihovom Nokia X20 telefonu

0

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, sa zadovoljstvom najavljuje da će AndroidTM13 developer preview program uskoro biti dostupan na Nokia X20 telefonu, što će programerima aplikacija omogućiti da iskuse sledeće poglavlje u Android TM inovacijama.

AndroidTM13 developer preview program programerima omogućava da kreiraju, testiraju i podešavaju svoje aplikacije uoči dugo očekivanog lansiranja novog operativnog sistema u drugoj polovini ove godine.

Stiven Tejlor (Stephen Taylor), direktor marketinga u kompaniji HMD Global, rekao je:
Uzbuđeni smo što možemo da najavimo da ćemo uskoro moći da ponudimo pristup AndroidTM 13 developer preview programu na Nokia telefonu.”

Shvatamo da ljudi žele da koriste svoje telefone duže, a uz Nokia telefon, nije samo izdržljivost hardvera ta koja postavlja standard. Glatko softversko iskustvo koje funkcioniše kao novo godinama je jednako bitno, zbog čega želimo da blisko sarađujemo sa našom zajednicom programera kada je reč o kreiranju najboljeg mogućeg iskustva za korisnike. Dugotrajnost predstavlja osnovu naše nove linije Nokia pametnih telefona, i zato nudimo do četiri godine ažuriranja operativnog sistema – ponuda koja je prepoznata kao jedna od najsveobuhvatnijih na tržištu pametnih telefona.”

Jedva čekamo da dobijemo povratne informacije od naše zajednice posvećenih Nokia fanova, kako bismo mogli da izađemo u susret njihovim potrebama i našim korisnicima nastavimo da obezbeđujemo još više vrednosti od pametnih telefona koje vole.”

Programeri koji učestvuju u programu će imati priliku da sarađuju, dele ideje i savete sa stručnjacima istomišljenicima kroz forum zajednice Nokia telefona. Integrisana Feedback aplikacija takođe omogućava programerima da prijavljuju probleme i podnose izveštaje koje će dalje analizirati interni inženjerski tim kompanije HMD Global. Kako bi se prijavili, korisnici mogu da se registruju i zatraže programerske verzije preko unapred instalirane aplikacije MyDevice.

Program obezbeđuje ključne povratne informacije za razvoj sledeće prekretnice u AndroidTM softveru.

Share.

Leave A Reply