Plaćena stručna praksa iz oblasti marketinga u Mađarskoj

0

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti marketinga u Mađarskoj.

Praksa podrazumeva da student detaljno uradi istraživanje tržišta o vrstama internet prodavnica i navikama kupaca i isto istraživanje prilagodi zemlji po izboru, odnosno u kojoj zemlji bi kompanija potencijalno mogla da se proširi. Od studenta se očekuje da nakon istraživanja izabere potencijalne lokalne partnere i razradi strategiju kako im prići. Takođe, očekuje se da student organizuje posete izabranoj zemlji i pripremi kompletan biznis plan za ulazak u željenu zemlju i ciljno tržište. Mađarska je jedna od 30 najposećenijih zemalja sveta sa više od 10 miliona turista godišnje.

Radno vreme od 09h do 17h, ne radi se vikendom

Plata 500$

Trajanje prakse od 14 do 32 nedelja

Uslovi prijave za praksu:

• Studenti i diplomci do 30 godina

• Znanje engleskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete učiniti popunjavanjem prijave na sajtu.

Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u narednih 48h.

Sve informacije možete dobiti i preko sledećeg kontakta:

Nikola Bokan, Potpredsednik za globalni program stručnih odlazećih praksi, Mob: +381.63.14.54.484

E-mail: nikola.bokan@aiesec.net

 

Share.

Leave A Reply