Plaćena stručna praksa iz oblasti edukacije engleskog jezika u Rusiji

0

global talentGlobal Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti edukacije engleskog jezika u gradu Chelyabinsk u Rusiji.

Od studenta se očekuje da bude zadužen za pripremu i izvođenje nastave engleskog jezika, od osnovnog do naprednog nivoa sa polaznicima koji su različitog uzrasta. Pored toga student će imati priliku da radi sa kompanijama, odnosno da drži časove njihovim zaposlenima i rukovodiocima. Povremeno, student će odlaziti u drugi grad gde će raditi sa školskom decom, motivišući ih da uče i rade na svom engleskom jeziku.

Tokom prakse, student će razviti svoje prezentacione veštine, steći samopouzdanje u javnom nastupu, napredovati kao predavač i razviti mentorske sposobnosti. Naravno, boraveći u stranoj zemlji, upoznaće novu kulturu i tradiciju.

Radno vreme Ponedeljak – Petak: 10h – 18h, subotom od 10h do 14h
Trajanje prakse 32 – 36 nedelja
Plata 140e

Uslovi prijave za praksu:

  • Studenti završnih godina studija i postdiplomci do 29 godina
  • Dobro poznavanje engleskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete učiniti popunjavanjem prijave na sajtu .

Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u narednih 48h.

Sve informacije možete dobiti i preko sledećeg kontakta:

Nikola Bokan

Potpredsednik za globalni program stručnih odlazećih praksi

Mob: +381.63.14.54.484

E-mail: nikola.bokan@aiesec.net

 

 

Share.

Comments are closed.

Verified by MonsterInsights