Peter Zhu Di je novi generalni menadžer kompanije HONOR za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju

0

Kompanija HONOR je objavila da će Peter Zhu Di obavljati funkciju generalnog menadžera Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije, počevši od septembra 2023. godine.

Sa više od 10 godina uspešne karijere u okviru kompanije HONOR, Peter Zhu Di imao je ključnu ulogu u kontinuiranom rastu i razvoju brenda. Na vodećim pozicijama u Rusiji uspešno je podigao HONOR brend na ovom tržištu. Od 2021. do 2022. bio je direktor strategije za lansiranje proizvoda (GTM) za region Rusije u HONOR kompaniji, a od maja 2022. do avgusta 2023. obavljao je funkciju GTM direktora za Evropu. Strateška vizija i liderske veštine koje poseduje Peter nesumnjivo će doprineti još većem uspehu kompanije na lokalnom tržištu i ojačanju pozicije kao pouzdanog tehnološkog partnera.

Povodom svoje nove funkcije koju će obavljati, Peter Zhu Di je izjavio: „Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da svoju karijeru nastavim na poziciji generalnog menadžera Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije. Kompanija HONOR je Srbiju prepoznala kao jedno od ključnih tržišta.  Nastavljamo sa velikim planovima za rast i napredak brenda koje ćemo realizovati već u sledećoj godini.

Od 2020. godine kada je kompanija postala nezavisna, HONOR kontinuirano radi na unapređivanju svojih uređaja, što rezultira sve većim brojem korisnika širom sveta. „Kompanija će nastaviti da se fokusira na istraživanje i razvoj i gradiće strateška partnerstva kako bi korisnicima ponudila inovativne i visokokvalitetne proizvode. Sa fokusom i na inovacije, kompanija posvećeno radi na rešenjima koje olakšavaju svakodnevni život korisnika”, istakao je Peter Zhu Di.

Kompanija HONOR je uverena da će bogato iskustvo i liderske veštine koje poseduje Peter Zhu Di dodatno ojačati prisustvo brenda u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji. Sa svojim dubokim razumevanjem industrije i nepokolebljivom posvećenošću zadovoljstvu kupaca, Zhu je spreman da podstakne inovacije, neguje jaka partnerstva i pruži izuzetnu vrednost svim zainteresovanim korisnicima kompanije HONOR.

Share.

Leave A Reply