PANTHEON proslavio 25 godina postojanja

0

Datalab, vodeći proizvođač softverskih rešenja u jugoistočnoj Evropi, 29. i 30. septembra 2022. održao je međunarodnu PANTHEON konferenciju u Opatiji, čime je svečano obeležio 25. godina svog poslovanja.

Na konferenciji koja nosi naziv PANTHEON Hands-on, korisnici su uz pomoć Datalabovih konsultanata, u praksi i iz prve ruke testirali nove funkcionalnosti i poboljšanja poslovno-informacionog programa PANTHEON.

U dva konferencijska dana, ugledni gosti, partneri i PANTHEON konsultanti govorili su o budućnosti u poslovanju, elektronskom knjiženju i nastavku digitalizacije. Predstavljena je najnovija tehnologija, koja rešava velike izazove i istovremeno donosi nove mogućnosti.

Ivica Kostelić i Andrej Mertelj

Andrej Mertelj, osnivač, član upravnog odbora i glavni izvršni direktor kompanije Datalab Tehnologije, je na otvaranju međunarodnog PANTHEON događaja izjavio:

»U prvih 25 godina smo ideju dva mlada vizionara doveli do zajednice od skoro 80.000 zadovoljnih korisnika najboljeg sistema ERP-a u Jugoistočnoj Evropi. Tada je utisnut moćan pečat na IT zajednicu cele regije.

Uz ogromnu količinu rada, znanja i predanosti, ali i uz slogan Datalaba »Pretvorite podatke u profit« odredili smo naš put od samog početka: pomagati preduzećima da na osnovu poslovnih podataka i upotrebu IT alata, stvore veću poslovnu dobit.

Ekonomske i političke razmere nikada nisu uticale na naše rezultate, jer uvek vidimo priliku za novi razvoj  poslovanja. Sinergija Datalaba, naših korisnika i partnera uvek daje neke nove prilike za dalji zajednički rast. Pa i za narednih 25 godina PANTHEON-a.«

Share.

Leave A Reply