Pametni sat sofisticiranog dizajna – Huawei Watch GT 3

0

Dizajn, inovativne funkcije i pouzdana baterija su odlike na koje su korisnici Huawei uređaja navikli, a ovoga puta one su se udružile u elegantnom Huawei Watch 3 GT pametnom satu. Kreiran i za nju i za njega, ovaj uređaj se prilagođava svakom stilu, ujedno omogućavajući praćenje fitnes i zdravstvenih parametara zahvaljujući kojima ćemo imati uvid u svoje kretanje i svoj napredak.

Izgled koji osvaja

Huawei Watch GT 3 seriju čine dva modela – od 46 i 42 mm.  Kod oba na prvi mah uočavamo dizajn sa završnom obradom visokog sjaja, a različit izbor narukvica, odnosno kaiševa sata, donosi moderan look koji prati stil korisnika. Narukvica od nerđajućeg čelika donosi elegantan, poslovni izgled, baš kao i narukvica napravljena od visokokvalitetne teleće kože, a koja je odličan izbor i kod svakodnevnih casual odevnih kombinacija.  Kaiš od fluoroelastomera tamođe može biti vaš izbor, a najbolje će izgledati ukoliko preferirate ležerniju odeću. Model od 42 mm dolazi i u varijanti sa milanskim kaišem u zlatnoj boji koja ga čini posebno upečatljivim. Narukvice sata je moguće menjati, a kupovinom Watch GT 3 pametog sata do 31.12. dobićete dve narukvice na poklon i tako biti spremni za sve prilike.

Vežbajte sa stilom

Bez obzira za koji kaiš se odlučili – vežbaćete sa stilom. A na raspolaganju vam je više od 100 režima vežbanja. Plivajte, šetajte, trčite, radite jogu, vozite bajs – vaš AI trener će ispratiti rezultate i motivisati vas da ih narednog dana nadmašite. Prilikom rada sat se može povezati i sa drugom opremom poput trake za trčanje ili eliptične veslačke mašine, tako da je Watch GT 3 idealan saputnik za teretanu. One koji žele da se pripreme za naredni marathon, ili da povećaju broj istrčanih kilometara, obradovaće i obuka koju Watch GT 3 omogućava. Naime, uređaj na osnovu istorije vaših podataka procenjuje vaše sportske sposobnosti i donosi profesionalni plan trčanja za svaki dan treninga. 

Baterija na koju možete računati

Pri tipičnom korišćenju baterija novog Huawei Watch GT 3 46 mm može trajati do 14 dana, odnosno 8 dana pri intenzivnijem korišćenju, dok kod modela Huawei Watch GT 3 42mm ona omogućava do 7 dana rada sa jednim punjenjem za tipično korišćenje i 4 dana intenzivnije upotrebe sata.  Uređaj podržava i bežično punjenje, tako da ste uvek spremni za naredni trening.

Share.

Leave A Reply