Otvoreno predstavništvo 123RF u Srbiji

0

Vodeći brend stok fotografija 123RF otvorio je predstavništvo u Srbiji. Korisnički servis je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, a podrška je na srpskom jeziku i podrazumeva pružanje svih informacija i tehničku podršku. U ponudi je više od 40 miliona visokokvalitetnih fotografija, vektorskih grafika, infografika (kompletnih ili u vidu materijala za pravljenje istih), video i audio materijala po ceni već od 25 RSD/fotografija, koje se mogu kupiti u dinarskoj valuti uz mogućnost plaćanja putem platnog naloga.

123RF predstavlja ogromnu digitalnu biblioteku koja se svakodnevno proširuje sa 35.000 novih sadržaja. Stok fotografije 123RF su fotografije visoke rezolucije čijom kupovinom licence korisnik stiče pravo na korišćenje. Upotrebljavaju se u vidu digitalnih fajlova i dostupne su na jedan klik. Mogu se koristiti na željeni način npr. kao deo reklamne kampanje ili za audio-vizuelno prepoznavanje.

Ljudi Ukusi jeseni

Kupovinom bilo kog stok materijala sa sajta www.123rf.com  kupac stiče licencu i pravnu garanciju (Legal Guarantee) da kupljeni materijal može legalno da upotrebi. Jednom kupljena licenca tj. pravo na korišćenje, može se koristiti više puta bez bilo kakvih dodatnih troškova (Royalty Free). Licence se mogu upotrebljavati za korišćenje na sajtovima i blogovima, za elektronska dokumenta i izveštaje, multimedijalne prezentacije, online oglašavanje i promotivni materijal, kao skrin sejveri, za online ili TV reklamne ili korporativne video materijale i za štampano oglašavanje i promociju u časopisima, na bilbordima i na mestima prodaje.

„Korisnički servis na srpskom jeziku i kupovina u lokalnoj dinarskoj valuti, olakšaće pronalaženje optimalnih rešenja koja su prilagođena potrebama korisnika. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u pružanju kvalitetnih usluga, i velikom broju zadovoljnih klijenata, nudimo sadržaje najvišeg kvaliteta po pristupačnim cenama. Raspolažemo širokim asortimanom, zahvaljujući tome što imamo autore iz 200 zemalja.“ –  istakla je Suzana Laličić, Account manager predstavništva 123RF Srbija.

Specifičnosti 123RF su aplikacije putem kojih je moguće monetarizovati sopstvene fotografije, ilustracije, snimke ili kontrolisano nadgledanje i upravljanje fotografijama namenjeno korporacijama.

ON-THE-GO aplikacija predstavlja  vrlo jednostavno rešenje koje autorima (kontributorima) omogućava da za nekoliko minuta uploaduju svoja dela i zarade novac. Za više informacija posetite http://www.123rf.com/mobile-stock/

Platforma Corporate + je jedna od najboljih rešenja na tržištu fotografija napravljena za velike kompanije i udruženja. Detaljnije možete da pogledate na http://www.123rf.com/corporate i https://vimeo.com/80590590

123RF je jedna od najbrže rastućih mikro stok agencija u svetu. Međunarodna kompanija osnovana je 2005. godine i zauzela je vodeću poziciju. Posluje na svim kontinentima i zapošljava više od 200 zaposlenih. Više od milion korisnika širom sveta koristilo je bazu i fotografije 100.000 različitih autora (kontributora). Redovni korisnici su mnoge uticajne kompanije poput Google, Microsoft, Deloitte, American Express… Za 123RF usluge se opredeljuju korisnici iz raznih sektora – mediji, finansijski sektor, IT, marketinške agencije, grafički dizajneri i drugi.

Share.

Comments are closed.