Otvorene prijave za najveći godišnji ICT i biznis događaj u Srbiji – Sinergija 21

0

Digitalizacija nudi rešenja za razvoj društva i ekonomije u savremenom svetu

Otvorene su prijave za registraciju na najvećem godišnjem ICT i biznis događaju u Srbiji, Sinergija 21 koji će se održati 1. i 2. decembra, 2021. godine u online formatu, a pristup svim sadržajima konferencije i ove godine će biti potpuno besplatan. Nakon velikog interesovanja i rekordne posećenosti prve online Sinergije prošle jeseni, ovogodišnja konferencija će još jednom uz svu fleksibilnost i prednosti digitalne platforme posetiocima doneti vrhunski sadržaj, globalne, regionalne, kao i lokalne novitete.

Svi zainteresovani se mogu registrovati ovde!

Slogan ovogodišnje Sinergije 21Digital Hotspot, stavlja fokus na digitalizaciju kao preduslov za razvoj društva i ekonomije u savremenom svetu. Inovacije i veštine primene novih tehnologija i znanja, osnova su za uspešnu transformaciju modernog života. Za Srbiju one predstavljaju početne tačke koje mogu da pokrenu dalji razvoj zemlje kao “digitalnog hotspot-a”, centra stvaranja usluga, proizvoda i novih načina rada u širem regionu.

Sinergija 21 i ove godine iz digitalnih okvira, nastavlja da se bavi ovim važnim pitanjima, želeći da u prvi plan stavi one oblasti koje čitavom društvu omogućuju dugoročni boljitak. Važna pitanja pokušava da usmeri na digitalna i hibridna  rešenja koja pružaju sve više mogućnosti za poslovanje.
Na konferenciji Sinergija 21 biće pokrivene brojne teme – od digitalnih inovacija, preko napredne analitike i veštačke inteligencije, jačanja IT uticaja, predstavljanja državnog Data centra u Kragujevcu, pa sve do novog sveta rada i poslovanja, i gde su Srbija i region na toj mapi.

Da bi registracija bila uspešna na web strani konferencije, potrebno je ispratiti nekoliko jednostavnih koraka. Putem linka se kreira lični nalog, a zatim se prate uputstva koja stižu na email adresu koja se koristila pri prijavi naloga. Ukoliko postoji nalog od prošle godine, dovoljan je samo login za proces prijave, prateći uputstva. Ista adresa biće mesto za obaveštavanja, novosti i informacije u vezi sa konferencijom, kao i uputstva kako ispratiti čitav online događaj, sa pratećim linkovima.

Sinergija 21 – više informacija o samoj konferenciji i besplatnoj registraciji na https://sinergija.live/

Share.

Leave A Reply