Otvorena najveća tehnološka konferencija Tomorrow

0

Minutom ćutanja za sve žrtve tragičnih događaja u Beogradu i Mladenovcu otvorena je najveća evropska tehnološka konferencija – Tomorrow. Velikom broju posetilaca na glavnoj bini obratio se ministar informisanja i telekomunikacija Vlade Republike Srbije Mihailo Jovanović, kao i domaćini – direktor Tomorrow konferencije Zoran Tadić i programska direktorka konferencije Anita Kalergis.

Gosti su današnje otvaranje mogli da prate na 500 kvadratnih metara led ekrana, uz specijalne efekte na impozantnoj bini, na koju je došao i Tomorrow astronaut, maskota konferencije, koji je pozdravio posetioce.

Tokom naredna tri dana, svi posetioci će moći da prate više od 100 međunarodno priznatih govornika i prezentera, među kojima je svakako važno naglasiti predavanja koje će držati nagrađivani reditelj i najprodavaniji autor Njujork Tajmsa Jan Halperin, proslavljeni evropski ekonomski stručnjak Ervin Voloder, princeza metaversa Kristina Jan Zang, dok će kao regionalne tech zvezde svoje prezentacije imati koosnivač ECD-a Aleksandar Matanović, i naravno svetski priznati ekonomista i broker Vladimir Đukanović.

Beogradska, druga po redu Tomorow konferencija, usledila je nakon pravog tech spektakla u Dubaiju pred više od 12 hiljada učesnika, održanog u februaru ove godine. Konferencija je ugostila više od 80 međunarodno priznatih lidera iz industrije koji su na binama sa najmodernijom produkcijom pričali o najnovijim trendovima iz savremenih tehnologija.

Foto: Marko Obradović Edge

Share.

Leave A Reply