Otvoren konkurs za PRiZNANJE godišnje nagrade Društva Srbije za odnose s javnošću

0

Društvo Srbije za odnose s javnošću, strukovna organizacija profesionalaca iz oblasti komunikacija, raspisala je danas konkurs za 18. po redu dodelu godišnjih nagrada PRiZNANJE. Nagradu dobijaju pojedinci, organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini.

Za učešće na konkursu neophodno je prijaviti rad, kampanju ili aktivnost, a nagrade se dodeljuju u 13 kategorija. Konkurs je otvoren do 10. aprila 2015. godine.

Samo ime nagrade – PRiZNANJE  – u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultati takvog udruživanja nagrade.

O tome ko će dobiti ovogodišnje PRiZNANJE odlučuje stručni Žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, kao i akademske zajednice. Nagrade će biti svečano dodeljene na tradicionalnom godišnjem PRijemu, krajem maja ove godine.

“Godina pred nama zaslužuje da se ponovo u njoj oprobamo i izmerimo koliko su komunikacione strategije i kampanje u našoj struci bile kreativne, inovativne i kakav su utisak ostavile na odabrane ciljne grupe. PRiZNANJE je prilika da se okupimo oko najboljih, onih koje smatramo promoterima profesije kojom se bavimo i da, ne umanjujući vrednost svih koji učestvuju u ovom nadmetanju, najboljima odamo počast i da prema njihovim rezultatima ocenimo napredak struke.  Radujemo se nastavku tradicije i očekujemo puno dobrih primera koji će ukazati na trendove razvoja, ali i na izazove koji određuju budućnost komunikacija i odnosa s javnošću”, rekla je dr Danijela Lalić, predsednica Žirija za dodelu nagrada PRiZNANJE 2015, povodom raspisivanja ovogodišnjeg konkursa.

Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular i PRavilnik o radu Žirija, možete pogledati na sajtu DSOJ-a: http://pr.org.rs/prijem-2015/

Share.

Leave A Reply