Oslobodite svoj bezbednosni potencijal uz Ingram Micro Cyber Security

0

Zbog eskalacije opsega i intenziteta sajber napada, svetu nikada nije bilo potrebno više kvalifikovanih stručnjaka za bezbednost kako bi na odgovarajući način zaštitili informacione sisteme organizacija. Istraživanje (ISC)2-a (International Information System Security Certification Consortium) predviđa da će 2022. godine nedostajati 1,8 miliona kvalifikovanih stručnjaka za cyber security. Obuka je osnovni način za prevazilaženje ovog jaza, a nju nudi Ingram Micro.

Bez obzira da li ste profesionalac na početnom nivou željan znanja iz oblasti informacione bezbednosti ili napredni stručnjak za bezbednost spreman da preuzme sledeći sigurnosni izazov, Ingram Micro ima kurs za obuku koji odgovara vašem nivou znanja i ambicijama. Ingram Micro Cyber Security treninzi su dizajnirani tako da promovišu kritičko razmišljanje o konceptima cyber bezbednosti, jer se odnose na vaše dnevne aktivnosti. Njihovi treneri diskutuju o primerima iz stvarnog sveta koji će vam pomoći da shvatite i procenite dubinu i svrhu odgovarajućih koncepata sajber bezbednosti.

Ingram Micro Cyber Security tim je osnovan sa vizijom da pomogne poslovnim partnerima da oslobode i pravilno upotrebe sav svoj potencijal za sajber bezbednost. On nudi niz specijalizovanih konsultacija na temu rešenja iz oblasti cyber bezbednosti za potrebe obuke njihovih poslovnih partnera.

Ingram Micro je ovlašćeni distributer za većinu strateških cyber security vendora prisutnih u regionu, što omogućava njihovim poslovnim partnerima da poboljšaju sposobnost svojih kupaca da ostanu bezbedni uprkos svakodnevnim promenama vrsta i tipova cyber napada, povećanju izloženosti raznim tipovima napada na informacione resurse, kao i odgovarajućim promenama regulativnog usaglašavanja.

Svestran cyber security parner

Ingram Micro Cyber Security divizija pomaže partnerima da ponude svojim krajnjim korisnicima efikasna, integrisana i skalabilna rešenja koja štite informacione IT resurse pre, tokom i nakon napada, tj. tokom čitavog ciklusa napada. Kompanija pomaže partnerima da izgrade sistem koji se bavi ponudom upravljanih bezbednosnih servisa, pomažući im na taj način da se pozicioniraju kao profitabilni, pouzdani savetnici za bezbednost.

Cyber Security divizija kompanije Ingram Micro obezbeđuje partnerima treninge, konsultacije i usluge sertifikovanih inženjera za bezbednost.

Spektar servisa

Ingram Micro Cyber Security poslovna jedinica pruža širok spektar usluga sajber bezbednosti. Uopšteno, one se kategorizuju u usluge tehničke procene (Technical Assessment Services), konsultantske usluge (Consultancy Services) i upravljane bezbednosne usluge (Managed Security Services). Usluge su dizajnirane uzimajući u obzir različite bezbednosne probleme sa kojima se suočavaju organizacije u savremenom ekosistemu, kao i sve ograničenije budžete koji su pod pritiskom vrlo konkurentnog poslovnog okruženja. 

Technical Assessment Services                                                                         

Usluge iz ove kategorije imaju za cilj testiranje snage i efikasnosti vaših postojećih bezbednosnih kontrola u poređenju sa modernim sofisticiranim cyber security napadima i uključuju: testiranje javnog otkrivanja (Public Discovery Testing), skeniranje veb aplikacija (Web Application Scanning), skeniranje detekcije malvera (Malware Detection Scanning), procenu ranjivosti (Vulnerability Assessment), osnovno testiranje penetracije (Basic Penetration Testing), reviziju usaglašenosti politike (Policy Compliance Audit), PCI DSS ASV skeniranje, sajber forenziku.

Consultancy Services                                                                                                                                    

Usluge iz ove kategorije pomažu da vaša organizacija izgradi potrebnu strukturu i relevantne procese i discipline kako bi se uprava i menadžment sajber bezbednosti adresirali na sistematičan i organizovan način.

Managed Security Services                                                                                      

Ove Ingram Micro Cyber Security usluge će vam pomoći da obezbedite da se vaše bezbednosne kontrole redovno procenjuju i verifikuju, da se aktivnosti i napadi na vaše informacije i sisteme nadgledaju i da se na njih blagovremeno reaguje. Managed Security Services uključuju redovnu procenu (Regular Assessment), digitalnu forenziku i nadgledanje bezbednosti (Digital Forensics & Security Monitoring). 

Obuke

Ingram Micro Cyber Security treninzi obuhvataju:

 • Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
 • GDPR – Certified Information Privacy Professional/Europe (CIPP/E)
 • Certified Information Privacy Manager (CIPM)
 • Fundamentals of Information Security
 • CyberSAFE: Security Assets for the End User
 • Cyber Security First Responder (CFR)
 • CompTIA Network Plus (N+)
 • CompTIA Security Plus (S+)
 • CompTIA Advanced Security Practitioner
 • PCI DSS & Payment Card Security
 • ISO 27001
 • Fundamentals of a Formal Information Security Risk Assessment
 • Information Security Risk Assessment as per NIST SP 800-30, OCTAVE & ISO 27005

Korak ispred drugih

Kao rezultat svih ovih ponuđenih aktivnosti Ingram Micro omogućava partnerima da povećaju svoje prihode i steknu dodatno poverenje krajnjih korisnika, istovremeno pozicionirajući odgovarajuća bezbednosna rešenja shodno uočenim problemima.

Saznajte više o Ingram Micro Cyber Security servisima i rezervišite svoj termin za konsultantske usluge na https://rs.ingrammicro.eu/business-areas/tehnoloska-resenja/security/ingram-micro-cyber-security

Share.

Leave A Reply