Odaberite idealan poklon za Dan zaljubljenih

0

Ostalo je još nekoliko dana do Dana zaljubljenih, pa ukoliko još uvek tragate za savršenim iznenađenjem za vašu drugu polovinu, Sony ima dobre savete za vas.

Za ljubitelje sporta

Bilo da vežbate zajedno ili ne, nemojte prestati da ohrabrujete vašeg partnera da uživa u aktivnom treningu i kvalitetnoj muzici. Na traci za trčanje, u teretani ili u bazenu, vodootporni (do 2 metra dubine) NWZ-WS613 MP3 Walkman je pouzdan saputnik i tokom najnapornijih vežbi. Zahvaljujući NFC i Bluetooth konekciji, velikoj memoriji od 4GB (oko 1 000 pesama) i izdržljivoj bateriji (do 8 sati trajanja) vaš partner će biti maksimalno koncentrisan na trening, dok će uz pomoć prstena kontrolora, koji je otporan na prskanje vode, veoma jednostavno menjati pesme. Da, to je prsten, pa ukoliko niste spremni za „veliko pitanje“, nadamo se da vas partner neće pogrešno razumeti.

Za ljubitelje muzike

Pripremite voljenoj osobi kompilaciju vaših omiljenih romantičnih pesama i pokažite osećanja kroz muziku uz elegantan NWZ-A15 Walkman, koji je kompatibilan sa zvukom visoke rezolucije. Sa 16 GB ugrađene memorije, kao i sa ugrađenim digitalnim pojačalom S-Master HX, ova mužička legenda pruža najčistiji kvalitet zvuka. Osim toga, tehnologija DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine) vraća deo visokih frekvencija koje se gube prilikom komprimovanja originalnih muzičkih izvora, kako bi se dobio zvuk visokog kvaliteta.

Za ljubitelje dobrog zvuka

Inovativni dizajn MDR-XB450AP Extra Bass slušalica sa obrtnim jastučićima za uši omogućava jednostavno sklapanje i odlaganje kada se ne koriste. Takođe, ove slušalice omogućavaju obavljanje poziva bez upotrebe ruku pomoću daljinskog upravljača i mikrofona na kablu. Dostupne su u crnoj, beloj i plavoj boji.
MDR-ZX750BN su moderne slušalice sa bežičnim slušanjem pomoću Bluetooth konekcije, koje predstavljaju savršeni spoj estetike, zvučne izolacije za eliminaciju buke i praktičnih opcija za konekciju. Zahvaljujući Bluetooth standardu, vaš partner će uživati u najnovijim hitovima i sa pametnog telefona, tableta ili računara.
SRS i SRS-X3-X2 bežični prenosni zvučnici su zahvaljujući maloj težini i kompaktnom dizajnu idealni za slušanje muzike i van vaše sobe. Pored intenzivnog zvuka sa ClearAudio tehnologijom, ovi zvučnici nude i jednostavno povezivanje sa telefonom ili tabletom uz pomoć Bluetooth konekcije.

Za ljubitelje fotografije

Poklonite partneru praktičan poklon i zajedno zabeležite nezaboravne trenutke nezamenljivim Sony kamerama. A5000 fotoaparat bez ogledala sa izmenjivim objektivima poseduje Exmor APS HD CMOS senzor, 20,1 megapiksela i BIONZ X procesor. LCD ekran ovog aparata se okreće za 180 stepeni, što je izuzetno pogodna karakteristika za selfije i fotografije napravljene na maloj udaljenosti. Ovo ćete naročito ceniti na romantičnim putovanjima kada vam za savršenu zajedničku fotografiju nije potreban još jedan par ruku. Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi i NFC konekciji, veoma jednostavno ćete podeliti fotografije i preko mobilnih uređaja.
DSC-HX60 kompaktni fotoaparat je magična kutija puna preciznih tehnologija, poput optičkog zuma od 30x, Exmor R CMOS senzora, 20,4 megapiksela i BIONZ X procesora. Pored ugrađene stabilizacije slike, pomoću GPS i Wi-Fi konekcije je omogućeno i deljenje fotografija i video snimaka sa pametnog telefona.

A5000 lifestyle

Za ljubitelje avanture

Ukoliko vaša druga polovina nije tip osobe koja vreme odmora provodi izležavajući se uz televizijski program, već uživa u adrenalinskim avanturama na snegu ili brdovitim biciklističkim stazama, Sony Action kamera je idealan poklon za nju ili njega. HDR-AZ1VR Action Cam Mini je veoma lagani i kompaktni saputnik (samo 63 grama) na kojeg se možemo osloniti u različitim vremenskim uslovima. Odlikuje je snažni CMOS senzor Exmor R, 11,9 megapiksela i ZEISS Tessar sočivo sa širokim uglom snimanja do 170 stepeni. Takođe, napredna SteadyShot tehnologija stabilizacije slike popravlja razne vrste zamućenja i kao rezultat nastaje bistra slika. Live-View kontrola omogućava upravljanje kamerom i sa ručnog zgloba, a između bele, plave i ljubičaste boje možete odabrati odgovarajuću, koja će se uklopiti u stil vašeg partnera.

Share.

Leave A Reply