Objavljen program ovogodišnjeg Adria Summita

0

Adria Summit, vodeći događaj koji treću godinu zaredom okuplja lidere e-trgovine, inovatore i preduzetnike iz celog regiona, objavio je svoj zvanični program za 2024. godinu.

Program je dostupan na linku i obuhvata niz inspirativnih i edukativnih sadržaja.

Adria Summit održaće se od 8. do 12. maja u hotelima Kempinski Adriatic u Umagu, Hrvatska, i Kempinski Palace u Portorožu, Slovenija. Predsednik Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) će otvoriti ovogodišnji Adria Summit.

Očekuje se da će ovogodišnji Adria Summit okupiti preko 400 učesnika, od najuticajnijih lidera do preduzetnika iz različitih industrija, nudeći im priliku da steknu uvid u najnovije trendove, razmene iskustva i stvore nove poslovne mogućnosti. Adria Summit 2024 obećava da će istražiti duboke posledice krize u IT industriji u SAD-u na Adria region, dok će istovremeno proslaviti uspehe brojnih kompanija koje su prevazišle izazove i širile svoje proizvode i usluge na globalnom tržištu.

Programski sadržaji obuhvataju panel diskusije, predavanja stručnjaka, interaktivne radionice i još mnogo toga. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnološkim dostignućima, strategijama poslovnog razvoja i trendovima u digitalnom marketingu.

Osim toga, Adria Summit pruža sjajne mogućnosti za umrežavanje i povezivanje sa ključnim akterima iz poslovnog sveta. Učesnici će imati priliku da stvore nove kontakte, razmene ideje i sklope korisna poslovna partnerstva.

Posetite link i istražite sve što Adria Summit 2024 ima da ponudi. Prijavite se na vreme i budite deo ovog jedinstvenog poslovnog događaja koji će obeležiti vašu poslovnu godinu!

Za dodatne informacije i prijave, posetite zvanični sajt Adria Summita.

Share.

Leave A Reply