Novi zvučnik Xiaomi Soundbar 3.1ch za zvuk na višem nivou

0

Xiaomi Soundbar 3.1ch, novi model zvučnika kompanije Xiaomi, predstavljen je na srpskom tržištu. Zvučnik sa 3.1 kanala, koji poboljšava lokalizaciju i jasnoću zvuka za trodimenzionalne, višeslojne video zapise i izvanredne audio-vizuelne efekte konačno je dostupan za kupovinu svim Xiaomi fanovima u našoj zemlji.

Novi Xiaomi Soundbar 3.1ch pomera granice akustičnog dizajna sa tri zvučnika punog opsega, tri visokotonca i samostojećim vuferom. Precizna produkcija zvuka, osetljiva je čak i na najsuptilnije promene, bilo da je u pitanju slušanje muzike ili gledanje filmova. Sa ukupnom maksimalnom snagom od 430W, omogućava da se svaki otkucaj ritma oseti. Takođe, bežični vufer ima nezavisno napajanje i izrazito jednostavno se postavlja, dovoljno je samo da se korisnik automatski poveže na svoju mrežu.

Za savršeno iskustvo slušanja u vašem domu tu je Dolby Audio, dok DTS tehnologija dvostrukog dekodiranja donosi pravo bioskopsko iskustvo u vašu dnevnu sobu. Za bogatije zvučne efekte tu DTS Virtual: X tehnologija. Dodatno, Xiaomi Soundbar 3.1ch ima niz audio režima (bioskop, muzika, igrice, vesti), koji su profesionalno dizajnirani da zadovolje različite audio potrebe korisnika. Niz audio režima odgovaraće svima, bilo da traže poboljšanu jasnoću za emitovanje vesti ili poboljšanu lokalizaciju zvuka za igranje igrica. AI režim omogućuje svima da imaju najbolja podešavanja audio sadržaja u svakom trenutku, dok se noćni režim prilagođava zvucima, te možete gledati filmove bez da ikog probudite.

Uz zvućnik dobijate i pametni daljinski upravljač za jednostavnu, funkcionalnu upotrebu omogućuje jednostano prebacivanje između različitih audio režima i biranje sadržaja za gledanje samo jednim dodirom. Takođe, zahvaljujući više audio portova na zvučniku možete da imate različite opcije slušanja za sve uređaje.

Xiaomi Soundbar 3.1ch dolazi sa izvanrednom Bluetooth 5.0 tehnologijom, koji nudi povezivanje velike brzine, stabilnu vezu, niske latencije i anti-interferencije, dok NFC tehnologija unapređuje zvuk na vašem zvučniku. Jedini uslov je da na uređaju bude omogućen Bluetooth i NFC da držite uređaj u opsegu NFC tehnologije, odnosno povezanog uređaja.

Uz elegantan i jednostavan dizajn, savršen za svako okruženje i matrične OLED ekrane, Xiaomi Soundbar postaće vaš omiljeni ukućanin. Uređaj je dostupan kod svih ovlašćenih dobavljača, po ceni od 33.990 RSD.

Share.

Leave A Reply