Novi sistem za personalizaciju digitalnih medija kompanije XMPie otvara novi put u komunikacijama kroz više kanala

0

Xeroxova kompanija XMPie predstavlja PersonalEffect 8.0, koji unosi nov i inovativan pristup za integrisanje digitalnih medija u komunikacije putem različitih medijskih kanala.

Tržišni stručnjaci sad imaju potpunu slobodu korišćenja najnovijih dostignuća u području Interneta, elektronske pošte i mobilnih medijskih tehnologija, osiguravajući istovremeno da su sve dodirne tačke u toku komunikacije – savršeno usklađene. Uz pomoć PE 8.0, tržišni stručnjaci mogu na jedinstven način da ispune očekivanja o modernim, objedinjenim i usklađenim iskustvima brenda kroz sve kanale, bez potrebe prilagođavanja medijskih mogućnosti, prezentacije ili dizajna.

Novost koju unosi PE 8.0 ima veliku važnost zbog dva glavna trenda u individualnim komunikacijama kroz više kanala. S jedne strane, štampač je prepoznat kao snažan sastojak u kampanjama kroz više kanala, naročito zbog svoje opipljivosti, pamtljivosti, a često i kao bolji „pokretač razgovora“ od online kanala poput elektronske pošte ili banner oglasa. S druge strane, prema CMO Insights, trošenje na marketing putem online digitalnih medija nastavlja da raste, a do 2019. godine činiće više od 75% marketinškog budžeta. Prema tome, Cross Media rešenje koje potpuno prihvata najnovije digitalne komunikacije i omogućava štampaču da postane sastavni deo celine, presudno je za sprovođenje visokoučinkovitog personalizovanog marketinga.

„Najnovija generacija PersonalEffecta kompanije XMPie može biti prava prekretnica. Već imam mnogo kreativnih ideja u svojoj glavi o tome kako povezati neke sjajne ideje za Internet i mobilne kanale“ , izjavio je Paul J. DeSantis, direktor informacionih tehnologija, ANRO.

Dopune za PersonalEffect 8.0 uključuju:

  • Novi sistem za upravljanje personalizacijom digitalnih medija: Developeri sada mogu raditi u svom omiljenom okruženju i tehnologiji, kao što su: AngularJS, jQuery, JavaScript, HTML5, CSS3 ili drugoj platformi kako bi stvorili internet sadržaj odgovarajućeg dizajna, početne stranice prilagođene za mobilne kanale, aplikacije koje se odvijaju unutar jedne stranice i drugo.
  • Novi nivo integracije: Circle GUI sada optimalno napaja nadzornu ploču PersonalEffect uProduce, što rezultira besprekornim i objedinjenim korisničkim iskustvom koje nudi jasan operativni prikaz za upravljanje dodirnim tačkama i postavljanjem i praćenjem celokupne kampanje kroz više kanala.

„PersonalEffect 8.0 unosi potpunu novost u tehnologiju marketinga kroz više kanala“, izjavio je Ayelet Szabo-Melamed, rukovodilac marketinga proizvoda u Xeroxovoj kompaniji XMPie. „Software omogućava da najmoderniji dizajn i razvoj sadržaja za online digitalne medije postoji istovremeno, u sinergiji i skladu, s najnovijim dizajnom i razvojem sadržaja za štampane medije.”

PersonalEffect na sajmu Graph Expo 15

PersonalEffect 8.0 će se prikazivati u izložbenom prostoru kompanije Xerox #613 na sajmu Graph Expo 15.

Prema glasovima čitatelja časopisa Quick Printing, PersonalEffect (7.0) je osvojio nagradu kao najbolji proizvod u kategoriji VDP softvera. Nagrade odaju priznanje inovativnim proizvodima koji donose najviše uzbuđenja u industriju i tokom prošle godine predstavljali su značajnu prednost za preduzetnike koji se bave komercijalnim štampanjem.

Dostupnost

PersonalEffect 8.0 će biti dostupan na svim tržištima krajem oktobra.

Xeroxova kompanija XMPie nudi snažan softver za promenljive informacije, koji objedinjuje baze podataka korisnika i kreativne sadržaje kako bi pomogao pružaocima štamparskih usluga, marketinškim kopanijama i malim do srednje velikim kompanijama i preduzetnicima, korišćenje podataka o korisnicima i kreiranje višefaznih personalizovanih kampanja koje koriste današnje komunikacijske kanale uključujući štampač, Internet, elektronsku poštu i mobilne kanale.

Sedište kompanije XMPie je u New Yorku, sa centrom za istraživanje i razvoj u Izraelu i prodajom, podrškom i stručnim uslugama u SAD-u, Evropi i regiji Azije i Pacifika. Za više informacija posetite  www.xmpie.com.

Share.

Comments are closed.

Verified by MonsterInsights