Novi Samsung Galaxy A53 5G pametni telefon stigao u Srbiju!

0

Kompanija Samsung Electronics nedavno je predstavila svoj novi model Samsung Galaxy A53 5G, koji je od danas dostupan u Srbiji. Reč je o modelu iz veoma popularne i svima pristupačne A serije pametnih telefona koji osigurava novi nivo korisničkog iskustva za uživanje u omiljenim aktivnostima, sadržajima i aplikacijama. Galaxy A53 5G ističe se po unapređenim karakteristikama kamere, novom snažnom procesoru, izuzetno čvrstom ekranu, kao i još boljim mogućnostima povezivanja sa Galaxy ekosistemom. Preporučena maloprodajna cena u Srbiji za novi Galaxy A53 5G je od 52.999 RSD.

Sjajna kamera, uvek oštra i mirna

Uz veoma moćni sistem sa četiri kamere, Galaxy A53 5G donosi napredne mogućnosti fotografisanja i snimanja OIS kamerom od 64 MP i prednjom kamerom od 32 MP. Dodatna vrednost je i VDIS tehnologija koja omogućava stabilizaciju prilikom snimanja za kristalno čiste videozapise. Kamere koriste i AI tehnologiju koja u kombinaciji s unapređenim Night Mode načinom rada, osigurava da fotografije, iako nastale pri slabijem dotoku svetla, izgledaju besprekorno. Nadalje, tu su i poboljšani Portrait Mode način rada za odlične selfije i Fun Mode koji korisnicima pruža veliki izbor zabavnih filtera, a simpatična funkcija je i Object eraser za uklanjanje nepoželjnih objekta u pozadini.

Atraktivan održivi dizajn

Galaxy A53 5G pametni telefon ima veoma funkcionalan i moderan izgled, jer ga krasi Ambient Edge dizajn koji neprimetno spaja kamere sa samim uređajem, dok tanki okvir stvara još prefinjeniji vizuelni utisak. U sklopu Samsung Galaxy for the Planet inicijative – čiji cilj je očuvanje planete –  pakovanje Galaxy A53 5G uređaja izrađeno je od papira dobijenog iz održivog izvora, a reciklirani materijali takođe su korišćeni za bočne tastere kao i slotove SIM kartica. Sa svojim atraktivnim dizajnom, Galaxy A53 5G uklopiće se s drugim Galaxy uređajima za najbolje korisničko iskustvo. Na primer, Galaxy A53 5G se može povezati s Galaxy Buds slušalicama koje će, zahvaljujući 360 Audio tehnologiji, omogućiti zaista impresivan 3D zvuk.

Izuzetno čvrst ekran i velika sigurnost

Za neverovatne performanse Galaxy A53 5G pametnog telefona zaslužan je potpuno novi 5nm procesor. Spolja je opremljen izuzetno čvrstim Gorilla Glass 5 zaštitnim staklom i donosi proširiv 6,5-inčni Super AMOLED ekran uz brzinu osvežavanja od 120 Hz koja će osigurati glatko iskustvo korišćenja i impresivan prikaz sadržaja. Kako bi korisnici bezbrižno uživali u pregledanju željenog sadržaja, pametni telefon sadrži IP67 standard otpornosti na vodu i prašinu, dok uz super brzo punjenje od 25W sve aktivnosti mogu trajati duže. Galaxy A53 5G korisnicima pruža i visok nivo sigurnosti pomoću svoje Samsung Knox platforme, a za zaštitu privatnih fotografija i dokumenata tu je Secure Folder – šifrovani digitalni sef. Takođe, uređaj ima uključenu i Samsung Wallet funkciju koja stvara praktično i zaštićeno mesto za spremanje svih ličnih dokumenata, pasoša, kreditnih kartica i drugo.

Samsung Galaxy A53 5G od sada je dostupan u Srbiji u bojama: fenomenalna crna, fenomenalna bela, fenomenalna plava i fenomenalna boja breskve, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 52.999 RSD RSD. Kupovinom Galaxy A53 5G pametnog telefona na poklon dobijate i Galaxy Buds Live bežične slušalice u crnoj boji. Promocija traje u periodu od 1. 4. do 30. 4. ili do isteka zaliha i važi za sve koji se prijave na aplikaciji Members od 1. 4. – 15. 5.

Više informacija možete naći na https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-a53-5g-promotion/.

Share.

Leave A Reply