Nove Samsung memorijske kartice sa tri puta boljim performansama

0

Samsung Electronics, svetski lider u naprednoj memorijskoj tehnologiji, predstavio je svoje nove PRO Plus i EVO Plus linije SD i mikro SD kartica vrhunskog kvaliteta. Samsungova sveobuhvatna ponuda micro SD kartica namenjena za svakodnevne i profesionalne potrebe skladištenja, nudi funkcije i mogućnosti koje su potrošačima i profesionalcima potrebne: do 3 puta bolje performanse u odnosu na prethodnu generaciju, munjevite brzine čitanja i pisanja, zajedno sa povećanom pouzdanošću i izdržljivošću, a sve sa ciljem da bi se isporučile ultra visoke performanse koje svaki korisnik želi.

Nove micro SD kartice, kojih ima u širokom izboru opcija kapaciteta, su idealne za prošireno skladištenje mobilnih uređaja i snimanje visokokvalitetnih fotografija, 4K HD (UHD) videa i drugog sadržaja na akcionim kamerama i dronovima – čak i u ekstremnim uslovima.

U ponudi su brže i izdržljivije PRO Plus i poboljšane EVO Plus micro SD kartice za svakodnevne korisnike i profesionalce, a PRO Endurance Memory linija odgovara na stroge zahteve sistema za nadzor i kamera na kontrolnim tablama.

Samsung-ovi najnoviji micro SD-ovi nude poboljšanu šestootpornu zaštitu, dva sloja više zaštite od prethodne generacije, što ih čini sposobnim da izdrže vodu, ekstremne temperature, rendgenske snimke, habanje, padove i magnetni udar. PRO Plus i EVO Plus micro SD-ovi imaju 10-godišnju garanciju i na taj način omogućavaju korisnicima skladištenje podataka bez brige o nedostatku prostora, i istovremeno pružaju sigurnost da je sadržaj dobro zaštićen.

PRO Plus micro SD kartice su novi dodatak Samsungovoj micro SD liniji, dizajnirane su za naprednije kreatore sadržaja i nude izuzetne brzine čitanja i pisanja do 160MB/s. PRO Plus micro SD kartice su dostupne u kapacitetima od 128 GB, 256 GB i 512 GB.

EVO Plus micro SD je dizajnirana da obezbedi bezbrižnost korisnicima pružajući visoku pouzdanost i stabilne performanse tokom svakodnevne upotrebe. Nudi brzine prenosa do 130MB/s, pružajući do 1,3 puta bržu sekvencijalnu brzinu čitanja u poređenju sa prethodnom verzijom. EVO Plus micro SD kartica je dostupna u kapacitetima od 64GB, 128GB, 256GB i 512GB.

Samsung PRO Endurance kartica je napravljena sa Samsungovom visoko pouzdanom NAND fleš memorijom i može da omogući do 16 godina neprekidnog snimanja koje u potpunosti osigurava snimanje svakog kritičnog trenutka. PRO Endurance kartica može da traje kao 33 kartice tipične brzine, štedeći česte troškove zamene i pružajući veću pouzdanost jer je video nadzor uvek uključen.

Share.

Leave A Reply