Nova distribucija u Veracompu – Arbor Networks

0

Kompanija Veracomp će kroz ovaj ugovor nuditi rešenja kompanije Arbor Networks koja su namenjena zaštiti od DDoS napada i naprednih prijetnji  u celom Adriatic regionu.

Proizvodi  Arbor Networksa štite najveće i najosjetljivije sisteme širom sveta od tzv. distributed denial of service (DDoS) napada kao i modernih naprednih pretnji. Arbor osigurava svojim korisnicima neprekidnu dostupnost infrastrukture i servisa, vidljivost uz razumevanje mrežnog prometa na mikro nivou i uvid u zbivanja na globalnom nivou (Internet), uz postizanje zakonske usaglašenosti. Čak 90% Tier 1 Internet provajdera (ISP-a) koristi proizvode firme Arbor Networks, kao i 8 od 10 najvećih cloud providera.

Ponuda se deli na četiri segmenta: zaštitu od DDoS napada, zaštitu od naprednih pretnji, vidljivost mrežnog prometa i globalnu analizu pretnji. Svaka od komponenti može djelovati samostalno ili kao cjelina za širi učinak, namijenjena srednjim i velikim tvrtkama te telekomima.

Zašto baš Arbor Networks?

Aleksandar Stančin, član uprave kompanije Veracomp:

Kroz proteklih 12 meseci uočili smo trend porasta DDoS napada u regiji, usmerenih primarno ka finansijskom sektoru ali i telekomima. Analizom dostupnih statistika lako je uočiti globani porast broja napada, intenzitet kao i nikad nižu cienu takve usluge koju možete kupiti online. U tom kontektstu, naša uloga distributera s dodatnom vrednošću znači da želimo osigurati tržištu rešenja sigurnosnih problema kroz opremu vodećih proizvođača u koje spada i Arbor Networks.

 

Slika: statistike dostupne kroz izvještaje firme Arbor Networks za decembar 2017:

Share.

Comments are closed.