Nokia G22 na listi Najboljih izuma 2023. godine TIME magazina

0

Kompanija HMD, koja stoji iza nove generacije Nokia pametnih telefona koji se lako popravljaju, našla se na listi Najboljih izuma 2023. godine TIME magazina sa Nokia G22 telefonom koji dolazi sa QuickFix mogućnošću popravki koje korisnici samostalno mogu da obave kod kuće.

Godišnja lista Najboljih izuma TIME magazina za 2023. godinu sadrži 200 neverovatnih inovacija koje mogu da promene naše živote, uključujući inovaciju kompanije HMD: Nokia G22 telefon koji je prvi u novoj eri pametnih telefona koje korisnici mogu da poprave kod kuće.

Lars Silberbauer, direktor marketinga u kompaniji HMD, rekao je: „U vremenu u kome su inovacije u usponu, zaista nam znači što smo se našli na ovoj proslavljenoj godišnjoj listi. Želimo da popravke telefona učinimo dostupnim, jednostavnijim i prelepo dizajniranim za korisnike.”

Poleđina Nokia G22 telefona je izrađena od 100% reciklirane plastike, a možete zameniti oštećene ekrane i stare baterije. Ovaj pametni telefon takođe dolazi sa baterijom koja traje do tri dana2 i ima kapacitet za čak 800 punih ciklusa punjenja3, što znači da ćete duže moći da ga koristite.

Nakon velikog uspeha Nokia G22 telefona, kompanija HMD mogućnost jednostavne popravke pametnih telefona kod kuće donosi i u 5G segment, predstavljajući Nokia G42 5G u živopisnoj roze i ljubičastoj boji.

Izbor na listu Najboljih izuma 2023. dolazi ubrzo nakon što je kompanija ostvarila veoma impresivnu Platinum EcoVadis ocenu održivosti za 2023. godinu, drugu godinu zaredom. Kompanija se nalazi u prvih 1% biznisa i 98 percentila kompanija koje su revidirane zbog njihove posvećenosti održivim praksama u proizvodnji komunikacione opreme.

Share.

Leave A Reply