Nokia G11 Plus: dugotrajnost i vrhunski nivo obećanja po odličnoj vrednosti

0

Bacite se na posao sa novim, pouzdanim Nokia G11 Plus telefonom, za manje od 200 EUR

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, danas je predstavila novi Nokia G11 Plus telefon. Nastavljajući dosadašnji uspeh G-serije, telefon dolazi sa prepoznatljivim kvalitetom izrade i ažuriranjima koja obezbeđuju dugotrajnost, prednostima Android 12 operativnog sistema pravo iz kutije, i dugotrajnom baterijom koja traje tri dana i koja će ispratiti vaš tempo u svemu što radite.

Florian Seiche, generalni direktor u kompaniji HMD Global je izjavio:Ljudi širom sveta koriste svoje pametne telefone duže usled uticaja koji prevremena zamena telefona ima na životnu sredinu. Ponosni smo što se nalazimo među začetnicima pokreta sa našim prepoznatljivim kvalitetom izrade i što podržavamo tu posvećenost. Uz novi Nokia G11 Plus telefon, osmislili smo ponudu koja konkretno pomaže korisnicima da koriste svoj telefon duže uz naša obećanja; bateriju koja traje 3 dana, tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja i tri verzije Android operativnog sistema kako bi bili sigurni da je vaš uređaj ažuriran.”

Vodeća ažuriranja u industriji koja telefon održavaju novim još duže

Uz dva puta više redovnih bezbednosnih ažuriranja od uređaja konkurencije, Nokia G11 Plus obezbeđuje zaštićenost vašeg sadržaja i onlajn aktivnosti, sada i u godinama koje dolaze. Uz podršku tehnologije otključavanja putem otiska prsta i prepoznavanja lica za potpunu sigurnost – i, uz Mask režim, svakodnevno korišćenje postaje još lagodnije.

Od personalizovanijeg korisničkog interfejsa do skrinšotova kroz koje možete da skrolujete, u najnovijem Android 12 operativnom sistemu možete da uživate u njegovom punom sjaju. Zahvaljujući obećanju dvogodišnjih nadogradnji softvera sa kojim Nokia G11 Plus dolazi, već sada možete da se radujete novim funkcijama i inovacijama koje će sledeća verzija Android sistema doneti.

Vrhunski dizajn po pristupačnoj ceni

Nokia G11 Plus telefon odlikuje tanak nordijski dizajn i snažna baterija koja traje tri dana, zahvaljujući kojoj možete da zaboravite na punjač tokom celog vikenda i ne razmišljate o tome da li će vam se baterija isprazniti. Dostupna samo na Nokia telefonima, Super Battery Saver opcija će vam obezbediti i nekoliko dodatnih sati kada vam oni najviše zatrebaju.

Čvrsto polikarbonatno kućište rigorozno je testirano za izdržljivost i dolazi u prelepoj završnoj boji koja menja nijanse u zavisnosti od osvetljenja.

Kamera za fotografije koje jednostavno morate da podelite

Kamera rezolucije 50MP je potpomognuta tehnologijom veštačke inteligencije za snimanje jasnih, dinamičnih fotografija u bilo kojim uslovima osvetljenja, tako da možete da se prepustite svojoj kreativnosti. Super Night algoritamski režim će obezbediti jasnost detalja čak i u najtamnijim uslovima.

Odgovor na svima omiljenu veličinu ekrana, HD+ ekran dijagonale 6,5 inča pruža tačno ono što treba – lako se drži u ruci i staje u džep. Besprekorno iskustvo zahvaljujući brzini osvežavanja ekrana od 90Hz, Nokia G11 Plus telefon čini savršenim uređajem za pretraživanje i istraživanje.

Dostupnost

Nokia G11 Plus telefon će u Srbiji biti dostupan u 4/64 DS memorijskoj varijanti u plavoj boji po preporučenoj prodajnoj ceni od 21.999 RSD.

Share.

Leave A Reply