Nokia C21 i Nokia C21 Plus su sada dostupni u Srbiji

0

Predstavljamo dva nova uređaja iz C-serije koja su otelotvorenje izdržljivosti i dugotrajne baterije po kojima su Nokia telefoni poznati

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, najavila je dostupnost Nokia C21 i Nokia C21 Plus telefona u Srbiji. Novi pametni telefoni ne samo da izgledaju dobro, već i zadržavaju prepoznatljive karakteristike robusnog kvaliteta izrade i dugotrajne baterije po kojima su Nokia telefoni postali poznati pre mnogo godina.

Nokia C21 Plus

Velika baterija u tankom dizajnu

Obezbeđujući bateriju koja dugo traje uz elegantan izgled i doživljaj, Nokia C21 Plus dolazi sa baterijom od 4000 mAh, koja uz samo jedno punjenje traje čak dva dana – omogućavajući vam da duže ostanete povezani.

Robustan i rigorozno testiran

Prateći rigorozan standard proizvodnje koji je poznat kao jedan od najstrožih na svetu, možete biti sigurni da će kvalitet izrade Nokia C21 Plus telefona izdržati test vremena. Kućište je podržano unutrašnjom metalnom šasijom i ojačanim zaštitnim staklom – IP52 sertifikovanim za dodatnu zaštitu od prljavštine, prašine i kapljica vode, tako da ništa ne može da stane na put vašim svakodnevnim avanturama.

Renomirana bezbednost

U pametnim telefonima često čuvamo naše najprivatnije informacije, a takođe nam služe i kao glavni izvor zabave, koristimo ih za mobilno bankarstvo, i ključnu komunikaciju sa drugima. Kao deo C-serije, Nokia C21 Plus dolazi sa dve godine kvartalnih bezbednosnih ažuriranja, kako bi sve naše aktivnosti bile bezbedne.

Za dodatnu privatnost i ugodnost, tu je i tehnologija otključavanja telefona putem otiska prsta i prepoznavanja lica koja je zasnovana na veštačkoj inteligenciji i koja omogućava da bezbrižno uživate u svakom danu.

Čist operativni sistem

Nokia C21 Plus dolazi sa Android 11 sistemom (Go editionTM), pojednostavljenom verzijom Android operativnog sistema koja omogućava veću brzinu preuzimanja, bez žrtvovanja trajanja baterije. Minimalan broj unapred instaliranih aplikacija takođe obezbeđuje više prostora za aplikacije i sadržaj koji izaberete, kako bi vam bilo omogućeno da na najbolji način iskoristite svoje podatke bez pravljenja kompromisa kada je reč o prostoru za skladištenje.

Zabeležite najbolje životne trenutke

Dvostruka kamera rezolucije 13MP sa HDR tehnologijom će zabeležiti trenutke vredne pamćenja do najsitnijih detalja, dok će različiti režimi kao što su Portrait, Panorama i Beautification pomoći u kreiranju fotografija koje izgledaju profesionalno i koje možete da čuvate zauvek.

Prelep HD+ ekran dijagonale 6,5 inča omogućava da video snimke i fotografije možete da gledate u njihovom punom sjaju, zahvaljujući neverovatnoj definiciji i jasnoći koje ekran ovog modela nudi.

Nokia C21

Neka vaša sećanja budu još bolja

Unapređena kamera rezolucije 8MP sa tehnologijom autofokusa vam omogućava da zabeležite dragocene trenutke provedene sa svojim najbližima sa još više detalja dok se sa lakoćom krećete kroz svet QR kodova. Iskoristite prednosti Panorama režima kako biste snimili široke pejzažne fotografije u samo jednom snimku. Osim toga, prednja kamera rezolucije 5MP sa blicem je savršena za stvaranje uspomena, kako danju tako i noću. Nakon toga, ponovo ih proživite u definiciji koja oduzima dah na neverovatnom HD+ ekranu dijagonale 6,5 inča.

Obavljajte poslove još brže

Pojednostavljen operativni sistem na pametnom telefonu veće memorije sa višejezgarnim procesorom obezbeđuje efikasnost bez žrtvovanja prepoznatljivosti baterije koja traje celog dana – uživajte u brzom preuzimanju i otvaranju aplikacija, za još življe iskustvo.

Štitite ono što je vaše i osećajte se bezbedno

Za mnoge od nas pametni telefoni su mesto na kom čuvamo najprivatnije informacije. Otključavanje telefona putem tehnologije prepoznavanja lica koja je zasnovana na veštačkoj inteligenciji sada je podržano i senzorom za otisak prsta, za dodatnu bezbednost i lagodnost. Dve godine redovnih bezbednosnih ažuriranja dolaze kao standard za C-seriju, tako da možete da budete sigurni da Nokia C21 telefon naporno radi u pozadini kako bi sve na vašem telefonu ostalo bezbedno, tako da možete da se opustite i uživate bez brige.

Rigorozno testiranje koje osigurava dugotrajnost koja vas neće razočarati

Napravljeno od čvrstog polikarbonata, kućište je podržano metalnom šasijom iznutra i ojačanim zaštitnim staklom spolja.

Od merenja sile do neverovatnih padova, preko 50 testova se sprovodi na svakom Nokia telefonu kako bi se osigurala izdržljivost hardvera, a Nokia C21 telefon nije izuzetak. Rezultat je pametni telefon koji slavi dugotrajnu, nordijsku izvrsnost koju očekujete od kompanije HMD Global, tako da duže možete da koristite svoj uređaj.

Prelepa finska estetika je takođe funkcionalna – dizajnirana sa mikro-teksturom na poleđini i zakrivljenim stranama kako bi telefon lako i bezbedno mogao da se drži u ruci.

Cena i dostupnost

Nokia C21 Plus telefon je dostupan u Srbiji u Dark Cyan boji i dolazi u 3/32 GB varijanti po preporučenoj prodajnoj ceni počevši od 15.999 RSD.

Nokia C21 telefon je dostupan u Srbiji u Dark Blue boji i dolazi u 2/32 GB varijanti po preporučenoj prodajnoj ceni počevši od 13.999 RSD.

Share.

Leave A Reply