Neodoljivi i lako staju u vaš džep

0

Spremite se za uživanje u novoj tehnološkoj poslastici! Kompanija HMD upravo je predstavila svoje najnovije kreacije, selekciju klasičnih telefona: Nokia 215 4G, Nokia 225 4G i Nokia 235 4G.

Ovi zabavni telefoni predstavljaju savršene saputnike za digitalnu diskonekciju tokom izlazaka, omogućavajući generaciji Z koja je već umorna od društvenih mreža da napravi pauzu od tehnologije i uradi digitalni detoks sa stilom. Brzo je, jednostavno za korišćenje i izgleda dobro na LCD ekranu dijagonale 2,8 inča.

Komentarišući predstavljanje ovih uređaja, Adam Ferguson, globalni direktor za uvide, ponudu i marketing proizvoda u kompaniji HMD rekao je:Nokia 215 4G, Nokia 225 4G i Nokia 235 4G su prelepi klasični telefoni koji lako staju u džep i imaju prilagodljivu funkcionalnost. U kompaniji HMD težimo da razvijamo proizvode koji zadovoljavaju potrebe naših korisnika. Neki ljudi će koristiti telefon kako bi se diskonektovali i uživali u trenutku.” 

Nokia 225 4G

Ovaj uređaj donosi LCD ekran dijagonale 2,4 inča, kameru rezolucije 0,3 MP sa blicem koja je savršena za snimanje fotografija u YK2 stilu, Bluetooth® povezanost, bateriju od 1450mAh1 koja može da izdrži i do 9,8 sati razgovora, i dolazi u dve živopisne boje – Pink i Dark Blue.

Nokia 235 4G i Nokia 215 4G

Nokia 235 4G telefon je sve ono što je i Nokia 225 4G, samo sa nešto većim ekranom. Ima zadnju kameru rezolucije 2MP i dolazi u tri različite boje Blue, Black i Purple. Finalni uređaj ovog trija, Nokia 215 4G je autentični klasični telefon – jednako lep i izdržljiv, dolazi u bojama Peach, Black i Dark Blue. Takođe, nemojte da brinete, sva tri uređaja dolaze sa igricom Zmijica.

Share.

Leave A Reply