Ko je sve poklanjao ljubav uz Mg Mivelu?

0

U Mercator Centru u Beogradu slavila se ljubav, a Mg Mivela je povezala sve koji su govorili svojim srcem

U nedelju, 14. februara u holu Mercator Centra u Beogradu uz Mg Mivelu slavila se ljubav.

Kako bi sačuvala od zaborava trenutke sreće i ljubavi „Voda vašeg srca“ je pretvorila jedan kutak u foto studio za zaljubljene. Zaista, kada ste se poslednji put zagrljeni sa voljenom osobom fotografisali a da to nije bio popularni selfi? U foto kabini, jedno pored drugog, na ovaj već skoro zaboravljen način, parovi su nasmejani razmenjivali nežnosti.

Clipboard01mivela– uspomene ljubavi –

Voda vašeg srca, Mg Mivela i #jerjevasesrcevoli imali su najlepši ljubavni prostor u kojem su se prolaznici i svi koji su se u nedelju zatekli u Mercator Centru rado fotografisali i za uspomenu dobili posebnu fotografiju. Sve je bilo u znaku ljubavi i srca.

Uz Mg Mivelu bogatu prirodnim magnezijumom niko nije brinuo za umor ili stres jer su znali da jedan litar Mg Mivele zadovoljava dnevni unos magnezijuma, minerala koji ublažava umor i iscrpljenost, glavne uzročnike stresa.

– ljubav kao najveći dar –

Dan zaljubljenih je dan kada se slavi ljubav, a unosom Mg Mivele svakoga dana obezbeđujemo našem organizmu prirodni magnezijum koji doprinosi očuvanju zdravlja srca. U nedelju je Mg Mivela skrenula pažnju na vrednosti srca, glavnog izvora ljubavi i pokretača svih naših osećanja.

Share.

Comments are closed.