NBA Black Friday popust od 50% za godišnji League Pass paket

0

NBA nudi poseban popust od 50% povodom Crnog petka na NBA League Pass, uslugu pretplate na utakmice uživo, pružajući fanovima priliku da kupe godišnji paket po sniženoj ceni između Crnog petka (Black Friday), 26. novembra i Sajber ponedeljka (Cyber Monday), 29. novembra. Ponuda za jubilarnu 75. sezonu  biće dostupna na NBA.com i NBA app, kao i putem distributera NBA League Passa i saradničkih sajtova ovog programa. 

Black Friday popust  od 50% odnosi se na NBA League Pass (64,99€ godišnje) koji ljubiteljima košarke nudi pristup svim utakmicama, uživo i na zahtev, tokom cele sezone. Dostupan je na web, iOS, Android, Android TV, Apple TV, Xsbox One, Roku (za neke zemlje), Playstation 4 i 5 (za neke zemlje), Chromecast, Amazon Fire TV i Fire Stick, CarPlay i Apple Watch. 

Uz NBA League Pass, navijači mogu da uživaju u svakoj utakmici uživo u HD-u, da slušaju izabrane utakmice na alternativnim jezicima, da gledaju NBA TV emisije iz studija, uključujući Game Time i Basketball Stories, kao i da pristupe arhiviranim utakmicama na zahtev, prenosima domaćih i gostujućih timova, da slušaju uživo utakmice kroz  celu sezonu , pristupe desetominutnim sažetim reprizama svake utakmice, i da preuzmu  utakmice  za offline gledanje.

Share.

Leave A Reply