Napravljeni da traju duže: Nokia G11 i Nokia G21 dolaze sa baterijom koja traje dugo i dobijaju dvostruko više bezbednosnih ažuriranja

0

Kompanija HMD Global, dom Nokia telefona, danas najavljuje dva nova otporna Nokia pametna telefona iz G-serije – Nokia G11 i Nokia G21. Nokia telefoni poznati su po dugom trajanju baterije, a novi pristupačni Android pametni telefoni nisu izuzetak, sa impresivnim trodnevnim trajanjem baterije i novim Super Battery Saver režimom, kao i vodećim bezbednosnim ažuriranjima.

Florian Seiche, izvršni direktor u kompaniji HMD Global je izjavio:Nastavljamo da pomeramo granice u okviru srednjeg segmenta pružajući pristupačnu, bezbednu i konkurentnu tehnologiju za sve. Drago mi je što mogu da predstavim dva nova uređaja iz naše G-serije, telefone Nokia G11 i Nokia G21.

Ova dva uređaja su oličenje izdržljivosti i dugotrajne baterije, kvaliteta po kojima su Nokia telefoni poznati sve ove godine. U kombinaciji sa najboljim Android softverom i više bezbednosnih ažuriranja u odnosu na konkurenciju unutar ove cenovne kategorije, to učvršćuje našu viziju za 2022. godinu i godine koje dolaze – dok nastavljamo da proizvodimo telefone koji traju duže.”

Zaštita bez premca za mobilnu tehnologiju koja traje duže

Uz dvostruko više bezbednosnih ažuriranja u odnosu na konkurenciju, kako bi omogućili zaštitu važnih podataka – Nokia G11 i Nokia G21 će neprimetno raditi u pozadini kako bi vas zaštitili tako da možete da provedete dan bez brige.

Uvođenjem Mask režima na pristupačne pametne telefone – prvi put dostupnim za G-seriju, možete biti sigurni da neće doći do ometanja prilikom otključavanja telefona putem prepoznavanja lica. Sačuvajte bezbednost svojih podataka sa ili bez zaštitne maske za lice.

Spreman za Android 12, tako da uvek imate pristup najnovijim funkcijama i imate pametni telefon koji možete duže da koristite.

Uz podršku vodećih partnera u industriji za najbolja iskustva u klasi, Nokia G11 i Nokia G21 dolaze sa unapred instaliranim Spotify i ExpressVPN servisima. Spotify vlasnicima Nokia pametnih telefona takođe obezbeđuje pristup za 70 miliona pesama i 3,2 miliona podkasta pravo iz kutije. Za unapređenu privatnost i dodatni mir, ExpressVPN je sada dostupan na svim novim Nokia pametnim telefonima uz 30-dnevnu besplatnu probnu verziju.

Dugotrajna baterija za povezanost tokom čitavog dana

Impresivno trodnevno trajanje baterije je savršeno za one koji žele da provedu dan bez brige o tome koliko im je baterije ostalo. Bilo da se radi o beleženju uspomena sa porodicom, ili gledanju svih vaših omiljenih serija, sa novim Nokia G11 i Nokia G21 telefonima sada je još lakše ostati povezan ceo dan.

Uključite potpuno novi Super Battery Saver režim kako biste još više produžili vek trajanja baterije – čak možete da odaberete i gde će se tačno štedeti energija, tako da i dalje možete da pristupite ključnim funkcijama koje su vam potrebne. Nokia G11 i Nokia G21 takođe omogućavaju uključivanje ove funkcije u bilo kom trenutku.

Brz odgovor za povećanu produktivnost

Predstavljamo moć 90Hz po prvi put u G-seriji, unapređena brzina osvežavanja čini skrolovanje i kucanje još lakšim, a fotografije izgledaju bolje.

Prelepe fotografije sa Nokia G21 telefonom

Svestrana trostruka kamera će u potpunosti opremiti svakoga za snimanje fotografija profesionalnog izgleda, obezbeđujući prelepe detalje čak i pri slabom osvetljenju. Sa prednje strane, tehnologija veštačke inteligencije osigurava da će vaši večernji selfiji imati dovoljnu količinu svetlosti i jasnoće. Takođe, uz AI Super Resolution, novi uređaji podižu kvalitet zumiranja vaših snimaka za postizanje zapanjujućeg rezultata.

Novi dizajn, ista finska izdržljivost

Predstavljajući potpuno novi dizajn, Nokia G11 i Nokia G21 su tanji i ergonomičniji. Izrađen od čvrstog polikarbonata, novi dizajn odaje počast izdržljivosti i nordijskoj izvrsnosti koju očekujete od Nokia telefona, dok istovremeno asortimanu donosi osveženi izgled.

Cena i dostupnost

  • Nokia G21 telefon će biti dostupan u Srbiji u Nordic Blue (navy) boji u 4/128 GB varijanti po preporučenoj prodajnoj ceni od 23.999 RSD.
  • Nokia G11 telefon će biti dostupan u Srbiji u Charcoal (dark grey/ black) boji u 4/64 GB varijanti po preporučenoj prodajnoj ceni od 19.999 RSD.

Share.

Leave A Reply