Najpoznatija svjetska konferencija za Android developere, droidcon, dolazi u Zagreb!

0

Na najvećoj Android konferenciji u jugoistočnoj Evropi okupiće se preko 400 vrhunskih Android developera iz celoga sveta

U Zagrebu će se 29. i 30. aprila po prvi put, u organizaciji firme troido , održati droidcon konferencija, koja će okupiti Android developere iz celoga sveta. droidcon će se održati u hotelu Antunović , a ugostiće preko 400 učesnika androidaša. Radi se o najvećoj i najkvalitetnijoj konferenciji tog tipa u jugoistočnoj Evropi, čemu u prilog idu gostovanja brojnih svetski poznatih predavača.

droidcon Zagreb će uključivati brojna edukativna predavanja, kao i izložbeni deo na kojem će posetioci moći pogledati najnovija i inovativna Android rješenja.

Planirane su aktuelne teme poput sigurnosti i rešenja unutar raznih preduzeća, povezivanje uređaja s automobilima, “pametne” kuće te upotreba nosivih uređaja. Takođe, obzirom na to da na ovu konferenciju dolaze vrhunski programeri i dizajneri, otvaraju se ogromne mogućnosti za pronalazak kvalitetnog kadra i upoznavanje potencijalnih zaposlenika.

U sklopu droidcona će se održati Barcamp i Hackathon.

droidcon

droidcon je niz globalnih konferencija koje se fokusiraju na inovacije i najbitnije novosti iz Android sveta. Ideja droidcona je promocija Android platforme i stvaranje globalne mreže za programere, dizajnere i firme. Prve dve konferencije je organizovao međunarodni tim Android entuzijasta u Berlinu i Londonu 2009.
Od tada se ovakav format konferencija ubrzo proširio širom sveta. Konferencije se sada održavaju u 20 zemalja, a svaka od njih nudi visoko kvalitetna predavanja iz različitih delova Android ekosistema – razvoj i primenu mobilnih i TV rješenja, proširenu stvarnost, igre, implementaciju u automobile i još mnogo toga.

troido

troido je prva i najstarija njemačka Android consulting kompanija, sa sedištem u Nemačkoj i podružnicama u Holandiji i Hrvatskoj. Kompanija beleži ogroman međunarodni uspeh, zahvaljujući radu s klijentima iz čitavog sveta. troido zapošljava vrhunske developere, ujedno i velike ljubitelje tehnologije koji rade na brojnim
projektima te su pomogli definisati i sagraditi Android zajednicu i razviti je do današnjeg stanja. Od samih početaka na droidcon konferencijama, troido je uvek nudio podršku kako finansijski tako i sa kvalitetnim predavanjima. Nakon godina uspešne saradnje s droidconom, troido je odlučio ovu svetski poznatu koneferenciju dovesti i u Zagreb.

Više informacija o droidcon Zagreb konferenciji doznajte putem linka: http://droidcon.hr

Share.

Comments are closed.