Najbolji put do uspešne digitalne transformacije – vFORUM Adria u Puli

0

Kompanija VMware, lider u pružanju multi-cloud usluga za sve aplikacije, domaćin je najznačajnijeg regionalnog tech događaja sezone – vFORUM Adria. 9. juna u Puli će se okupiti više od 300 učesnika i VMware partnera iz 9 zemalja Adriatic regiona.

Uvodno obraćanje održaće Džo Bagli, potpredsednik i CTO VMware-a za EMEA region, ujedno i jedan od najcenjenijih tech stručnjaka današnjice, a učesnici vFORUM-a Adria imaće i jedinstvenu priliku da čuju i upoznaju Dina Rađu, košarkašku legendu i člana Kuće slavnih.  

Pod motom promene vođene praktičnim iskustvom, kroz više od 20 prezentacija, tehničke radionice i biznis panele, biće predstavljena VMware rešenja i proizvodi koji kompanijama i organizacijama svih veličina pomažu da već danas izgrade infrastrukturu otpornu na izazove budućnosti.

IT profesionalci i stručnjaci zaduženi za bezbednost imaće sjajnu priliku da se upoznaju sa detaljima najnovijih VMware tehnologija i rešenja, saznaju kako VMware Cloud kreira jedinstvenu platformu za sve aplikacije u bilo kom okruženju i pridruže se najrelevantnijim tematskim razgovorima izgradnji, pokretanju, upravljanju, povezivanju i zaštiti aplikacija i podataka u svim cloud okruženjima.

vFORUM Adria 2022 je obavezan događaj za sve koji žele da nauče kako da uspešno vode digitalnu transformaciju i saznaju kako VMware-ova dokazana i praktična rešenja mogu da im pomognu u realizaciji njihovih ključnih inicijativa.

Za više informacija o vFORUM Adria 2022 posetite: https://vforumadria.com/

Share.

Leave A Reply