Najavljen performansi vivo telefona od septembra

0

Ažurirana funkcija proširene RAM memorije nadograđuje dodatnu “radnu” memoriju za još bolji multitasking i korisničko iskustvo

Zahvaljujući kombinaciji odličnih performansi, korisnici vivo pametnih telefona već su navikli da od brenda uvek dobijaju i malo više. Lansiranjem ažurirane funkcije proširene RAM 2.0 memorije, odabrani pametni telefoni, iz ovogodišnje ponude, pružiće još više mogućnosti. Povećanjem ove memorije na 4GB, iskustvo pokretanja više aplikacija odjednom ili prebacivanje između njih, postaće brže i lakše. Funkcija proširene RAM memorije 2.0 biće dostupna za vivo V21 5G i Y72 5G pametne telefone i biće omogućena ažuriranjem softvera telefona od septembra ove godine.

Podsećamo, vivo proširena RAM memorija omogućava potrošačima da na svom telefonu podese raspodelu prostora za skladištenje, koji će se koristiti kao dodatna „radna“ memorija, omogućavajući besprekornije iskustvo pri korišćenju više aplikacija istovremeno. Sistem je pametno implementiran i automatski se uključuje i isključuje, kada ima dovoljno memorije za skladištenje. Modelima koji su na našem tržištu lansirani ove godine – vivo V21 5G i Y72 5G, proširena RAM 2.0 memorija obezbediće povećanje skladišnog prostora za kratkoročnu memoriju – sa 3GB na 4GB, uz već postojećih 8GB. To znači da će korisnici na raspolaganju sada imati ukupno 12GB radne memorije.

„U kompaniji vivo posvećeni smo stalnom usavršavanju i učenju, kao i Benfen-u, konceptu koji opisuje stav – raditi pravu stvar, na pravi način. Naša namera je da korisnicima nastavimo da pružamo uslugu koja premašuje njihova očekivanja“, izjavio je Anthony Zhang, marketing menadžer lanca snabdevanja, vivo Srbija. “Zahvaljujući ovom običaju stalnog usavršavanja, predstojeće ažuriranje će našim korisnicima ponuditi još bolje performanse njihovih vivo telefona. Fokusirajući se i na uređaje srednjeg ranga, a ne samo na premijum, vivo omogućava podjednako uživanje svih korisnika i odlično iskustvo pametnih telefona“, zaključio je Zhang.

Share.

Leave A Reply